ΗΡΑΚΛΗΣ: Η επόμενη μέρα, γρίφος για δυνατούς λύτες!

Η επόμενη μέρα του Ηρακλή, μετά τον υποβιβασμό, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό, χάρη στα… κατορθώματα της διοίκησης Δρακόπουλου, είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες. 

Στο τούνελ όμως πάντα υπάρχει “φως”, οπότε το θέμα είναι πότε αυτό θα φανεί. Τα “σενάρια” είναι αρκετά και δεν είναι όλα αισιόδοξα.

Εκείνο που μπορούμε να γράψουμε αυτή τη στιγμή, πέραν θεωριών και “φιλοσοφιών”, είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει ραντεβού στην Αθήνα των ανθρώπων του Γ.Σ. με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αρχικά το τι θα ισχύσει τη νέα χρονιά (ήδη ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Λιόλιος, έκανε δηλώσεις περί wild cards στο πρωτάθλημα, περί απαγόρευσης συμμετοχής ομάδων που έχουν χρέη ή ΒΑΝ) και αναλόγως να κινηθεί και ο Σύλλογος. 

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως η πλευρά Δρακόπουλου, μέσω των συνεργατών του και όχι του ιδίου, που είναι “εξαφανισμένος” στα τηλέφωνα, εξακολουθεί να τονίζει πως θα είναι συνεργάσιμη σε όλα όσα αποφασιστούν ενώ επαναλαμβάνει πως θα πληρώσει (…) τα όποια χρέη απομένουν, επιμένοντας πως το ύψος τους δεν είναι μεγάλο. Ήδη έχει γίνει επικοινωνία με τον Γ.Σ. σχετικά και λέγεται πως θα προχωρήσει σε εκκαθάριση της ΚΑΕ Ηρακλής, οπότε μετά η ομάδα “επιστρέφει” στον “ερασιτέχνη” και θα παίξει σε όποια κατηγορία έτσι.

Αν όμως υπάρξει περίπτωση αναδιάρθρωσης κατηγοριών ή wild card (ποια άλλη ομάδα άραγε πληροί τα όποια κριτήρια παραπάνω απ’ τον Ηρακλή των 3000 φιλάθλων στα μεγάλα ματς, των λίγων χρεών, της ιστορίας, της πόλης (αεροδρόμιο, ξενοδοχεία κλπ.), τότε θα πρέπει αυτό να επαναξεταστεί. Αυτό θα οδηγήσει όμως σε άλλες διαδικασίες (παράδοση μετοχών, διορισμός διοίκησης πρωτοδικείου ή ανάληψη της ΚΑΕ από άλλο “σχήμα” ή ιδιοκτήτη κλπ.), κάτι που βεβαίως δεν μπορεί να γίνει άμεσα.

Άρα ας γίνει το ραντεβού πρώτα ή μάλλον τα ραντεβού στην Αθήνα και μετά θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, ενώ θα πρέπει να τονιστεί το θετικό στοιχείο της επιθυμίας αρκετών Ηρακληδέων να βοηθήσουν στην “επανεκκίνηση” του τμήματος. Αυτό, βεβαίως, θα πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξεις όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όμως είναι θετικό ότι παρουσιάστηκαν ήδη άτομα ή ομάδες ατόμων που θέλουν να βοηθήσουν. Και αυτό υπό τη “σκέπη” του Γ.Σ. μπορεί να γίνει συντεταγμένα και με βάση το καλό του Συλλόγου με μεγαλύτερη ευκολία. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top