Ήρθε το νέο BasketPlus.Gr, volume…3!

Μετά από αρκετή αναμονή, που άξιζε όμως τον κόπο θέλουμε να πιστεύουμε, το νέο basketplus.gr είναι πλέον στις οθόνες σας! Πιο “ξεκούραστο” στο μάτι, πιο γρήγορο, πιο “ελαφρύ”, αλλά πάντα με την ίδια ειδησεογραφία – στοχεύουμε και καλύτερη και πληρέστερη – και πάντα με τα σχόλια και τις απόψεις μας που ξεφεύγουν, ελπίζουμε, των κοινότυπων μπασκετικών σάιτ στο διαδίκτυο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και είναι δεδομένο πως θα τη χρειαστούμε για λίγο ακόμη, μέχρι να “ρολάρει” μια και καλή το site! Είναι η τρίτη φορά που στα 9 χρόνια που υπάρχει αυτό το σάιτ αλλάζει το “λουκ” και ελπίζουμε να σας αρέσει, να σας βολέψει και να είναι χρηστικό. Σας προτρέπουμε να κοινοποιείτε τα άρθρα που σας αρέσουν!

Μην ξεχνάτε πως κάθε βράδυ στις 9 (πάνω – κάτω) σας κρατάμε παρέα με την “ζωντανή” διαδικτυακή μας εκπομπή, το “Μένουμε Μπάσκετ”, με τους Κώστα Κούση, Κλείτο Καρκανιά, Αντώνη Γκάτζιο και guest star τον Πάρη Τσελεπίδη, μέσω της σελίδας μας στο Facebook! Τα λέμε και εκεί, πιο άμεσα, αλλά σαν την ανάγνωση δεν έχει!

Καλό διάβασμα!

Για την ομάδα του Basketplus.gr

Kώστας Κούσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top