Καμπερίδης: «Δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε τη νίκη»

Ο Σάββας Καμπερίδης συνεχάρη τους παίκτες, αλλά και τους συνεργάτες του για τη νίκη επί της Λάρισας και στάθηκε στην μεγάλη επιθυμία που έδειξαν οι “κίτρινοι” για να κερδίσουν τον σημαντικό αγώνα.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου: “Καταρχάς, θα ήθελα να πω ότι εύχομαι όλοι οι πληγέντες από τον σεισμό να είναι καλά και να μπορέσουν να βρουν ξανά τον κανονικό ρυθμό στη ζωή τους. Η ομάδα του Άρη, αν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να συμπαρασταθεί, θα το κάνουμε με χαρά.

Όσον αφορά το παιχνίδι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους συνεργάτες μου για τον τρόπο που προσεγγίσαμε τον αγώνα. Νομίζω ότι από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Είχαμε στιγμές, που έγιναν λάθη, πάνω στην ένταση του αγώνα και την πίεση, που υπήρχε για το αποτέλεσμα. Αλλά νομίζω ότι καταφέραμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να μείνουμε μαζί και να κυριαρχήσουμε στις περισσότερες μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ. Μια ομάδα που είναι η πρώτη σε εύστοχα τρίποντα στο πρωτάθλημα, σήμερα (06/03) πέτυχε τέσσερα και παρότι είχαν κάποια ελεύθερα σουτ, η γενικότερη πίεση και ένταση που ασκήσαμε τους έβγαλε έξω από το ρυθμό τους.

Είναι μια σημαντική νίκη, όμως, έτσι όπως είναι η κατάσταση του πρωταθλήματος τις τελευταίες αγωνιστικές, ξέρουμε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε και να πετύχουμε κι άλλες νίκες, καταρχάς για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας και στη συνέχεια, αν τυχόν μπορούμε, να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Καλή συνέχεια στη Λάρισα. Είναι μια ομάδα, η οποία, ειδικά στην έδρα της είναι εξαιρετική και πιστεύω ότι θα πετύχει κι αυτή τον στόχο της”.

Σε ερώτηση για την αποτελεσματικότητα της άμυνας του Άρη κόντρα σε μια ιδιαίτερα παραγωγική ομάδα, απάντησε: “Είναι αυτό που περιέγραψα πιο πριν. Καταφέραμε να βγάλουμε τη Λάρισα έξω από το ρυθμό του παιχνιδιού. Αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός και είχαμε αρκετή συγκέντρωση, όσον αφορά τον τρόπο, που μαρκάραμε τα spot up shots. Είναι μια ομάδα, που σε αυτά τα δυο στοιχεία, που περιέγραψα είναι η πιο αποτελεσματική στο πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που σταματήσαμε αυτό το κομμάτι, νομίζω ότι μετά το παιχνίδι ήταν στα δικά μας χέρια και το διαχειριστήκαμε αρκετά καλά”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top