Καμπερίδης: «Δύσκολη χρονιά, ελπίζω ο Άρης να είναι καλύτερος του χρόνου»

Ο Σάββας Καμπερίδης έκανε ένα μίνι απολογισμό της σεζόν και ευχή8θηκε ο Άρης να μπορέσει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο την επόμενη σεζόν.

Ο κόουτς του Άρη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Περιστέρι:

“Να συγχαρώ το Περιστέρι για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Το παιχνίδι κύλησε λίγο έως πολύ αναμενόμενα. Εμείς ψάχναμε να βρούμε ένα κίνητρο όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα. Νομίζω ότι για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ήμασταν στο πνεύμα που έπρεπε. Κάποια συνεχόμενα λάθη, η κούραση, η πίεση του Περιστερίου άνοιξαν το σκορ και ο αντίπαλος κέρδισε δίκαια.

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο Ιωνικός κέρδισε τον Κολοσσό και αυτό σημαίνει ότι για μας τελειώνει εδώ η χρονιά. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν ότι ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό πως η ομάδα κατάφερε να βγει αλώβητη. Προφανώς και δεν είναι μία επιτυχημένη χρονιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει καλύτερα αποτελέσματα . Πολλοί ήταν οι παράγοντες που επηρέασαν και θεωρώ ότι δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε σ’ αυτούς.

Από αύριο ο Άρης πρέπει να ξεκινήσει η πολύ σκληρή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει ένα πρόσωπο που να αρμόζει στο μέγεθός της.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, που μέσα από χίλια κύματα καταφέραμε και φτάσαμε ως εδώ και όλους αυτούς τους ανθρώπους έξω από την ομάδα οι οποίοι ανιδιοτελώς βοηθούσαν την ομάδα χωρίς να φαίνονται, έχουν κι αυτοί πολύ μεγάλο μερίδιο στο ότι η ομάδα κατάφερε να φτάσει εδώ. Εύχομαι η επόμενη χρονιά για τον Άρη να είναι πολύ καλύτερη από τη φετινή”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top