Καμπερίδης: «Να δείξουμε μεγαλύτερη σταθερότητα»

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, για την αυριανή αναμέτρηση ο Σάββας Καμπερίδης, υπογράμμισε:

“Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώνει την σειρά των εκτός έδρας αγώνων. Η νίκη επί της Λάρισας ήταν σημαντική, όμως η ομάδα θα πρέπει να επιδείξει πολύ μεγαλύτερη αμυντική συνέπεια, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ είναι υψηλού επιπέδου, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο, εμπειρία και προπονητική ταυτότητα. Σε όλους τους αγώνες ως τώρα, παρουσιάζουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, που μας έχουν στοιχίσει. Θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, εφόσον θέλουμε να κερδίζουμε”.

Στην Αθήνα ολοκληρώνεται σήμερα (19/12) η προετοιμασία

Την αποστολή του Άρη, που βρίσκεται από σήμερα (19/12) το μεσημέρι στην Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Shuler, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Little, DeCosey.

Απόντες είναι οι τραυματίες Vladimir Dragicevic και Milan Milosevic, οι οποίοι υποβάλλονται σε θεραπείες στο γόνατο του δεξιού ποδιού και στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, αντίστοιχα.

Οι “κίτρινοι” θα ολοκληρώσουν σήμερα (19/12) την προετοιμασία τους για την αυριανή (20/12) αναμέτρηση, με μια απογευματινή προπόνηση στην πρωτεύουσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top