ΚΑΕ Άρης: Αναβολή ενός μήνα στην εκδίκαση της υπόθεσης για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού

Η ΚΑΕ Άρης έλαβε την αναβολή που αιτήθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης μη χορήγησης πιστοποιητικού από την ΕΕΑ για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League και, τώρα, θα απολογηθεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή στις 21 Δεκεμβρίου.

Το πρωί της Τρίτης (16/11) ήταν προγραμματισμένη η απολογία της ΚΑΕ Άρης ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, σχετικά με την υπόθεση της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσέφυγαν τη Δευτέρα (15/11) στα διοικητικά δικαστήρια, προσβάλλοντας την απόφαση της ΕΕΑ και με στόχο να την ανατρέψουν δι’ αυτής της οδού. Έτσι, ζήτησαν αναβολή στην απολογία τους ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, με την προοπτική της απόφασης επί τις προσφυγής. Το αίτημα τους έγινε δεκτό και νέα ημερομηνία της απολογίας ορίστηκε η 21η Δεκεμβρίου, με τον Άρη στην παρούσα φάση να μην υφίσταται κάποια ποινή, όπως οι τρεις άλλες ομάδες που πέρασαν από την ίδια διαδικασία λόγω μη χορήγησης πιστοποιητικού (Ηρακλής, Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Λάρισας).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top