ΚΑΕ Άρης: «Αγγίζει το επταψήφιο νούμερο το ποσό που δαπανήθηκε για τα χρέη»

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Άρη για τη φετινή πορεία στη Stoiximan Basket League.

Σε ανακοίνωσή της, η «κίτρινη» ΚΑΕ τόνισε πως άπαντες στην ομάδα πάλεψαν ως το τέλος και από εκεί που τους θεωρούσαν φαβορί για τον υποβιβασμό συμμετείχαν στα playoffs, ενώ αποκάλυψε πως έχει δαπανηθεί ένα ποσό κοντά σε επταψήφιο νούμερο για την αποπληρωμή των χρεών, των παλαιότερων ετών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ήταν 23 Αυγούστου του 2021 όταν ο ΑΡΗΣ έκανε την πρώτη συγκέντρωσή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εννιά μήνες μετά, η σεζόν τελείωσε για την ομάδα μας. Μία σεζόν με πολλά πεπραγμένα, εντός κι εκτός παρκέ.

Εντός παρκέ, ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πετύχει κάτι που λίγοι φαντάζονταν στο ξεκίνημα: Να επιστρέψει στα play offs και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα της Stoiximan Basket League. Μία ομάδα η οποία συνειδητά χτίστηκε με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, με γνώμονα, όμως, τη μάχη μέχρι τέλους απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και μόνο η πίκρα που έμεινε λόγω της απώλειας της 5ης θέσης, σε μία χρονιά που οι περισσότεροι θεωρούσαν τον ΑΡΗ ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, καταδεικνύει την αξιέπαινη πορεία της ομάδας. Μιας ομάδας η οποία έχοντας να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα που λίγοι θα άντεχαν, πάλεψε έως το τέλος. Το πρόσημο σαφώς ήταν θετικό και ακόμα πιο θετικό το κάνει η αίσθηση ότι μπορούσε να κατακτήσει κάτι περισσότερο. Αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στο αγωνιστικό τμήμα, παίκτες, προπονητές, επιτελείο, για όσα πέτυχαν φέτος. Κάθε Σαββατοκύριακο στους αγώνες, αλλά και καθημερινά εκτός «κάμερας».

Την ίδια ώρα, ο ΑΡΗΣ είχε να δώσει έναν εξίσου δύσκολο αγώνα εκτός παρκέ. Έναν αγώνα που ξεκίνησε από τη 2α Αυγούστου, όταν ο φάκελός του απορρίφθηκε για λόγους που στη συνέχεια κατέρρευσαν, αφού η ομάδα μας δικαιώθηκε σε όλα τα αρμόδια όργανα. Η δαμόκλειος σπάθη του -3 ή -5 και η… σιγουριά πολλών για μία τιμωρία, ευτυχώς δεν επηρέασε το αγωνιστικό τμήμα. Σίγουρα δεν επηρέασε το νομικό επιτελείο μας, το οποίο δικαίωσε τον ΑΡΗ παντού και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Όμως ο εκτός παρκέ αγώνας δεν ήταν μόνον αυτός. Τα χρέη του παρελθόντος κυνηγούσαν και κυνηγούν τον ΑΡΗ. Το ευχάριστο είναι ότι μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό μέσα στη σεζόν. Το ποσό που δαπανήθηκε σε «αμαρτίες» του παρελθόντος αγγίζει το επταψήφιο νούμερο. Όμως η «μαύρη τρύπα» δεν είναι εύκολο να κλείσει, αφού τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά. Και ο αγώνας συνεχίζεται καθημερινά.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα παραθέσει σύντομα συνέντευξη Τύπου, στην οποία, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της πλήρους ενημέρωσης του κόσμου της ομάδας, θα αναφερθεί σε όλα, με στοιχεία και ποσά.

Το μόνο που ζητούμε από τον κόσμο του ΑΡΗ, είναι να συνεχίσει να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, η οποία «τρέχει» από τις αρχές Μαρτίου. Συμπεριλαμβανομένων των ποσών που η ίδια η ΚΑΕ διαθέτει, αυτός είναι ο μόνος τρόπος, στην παρούσα φάση, για να συνεχίσει ο ΑΡΗΣ να γιατρεύει τις πληγές του παρελθόντος και να συνεχίσει την πορεία του προς τα υψηλά στρώματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους του ΑΡΗ που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια. Είτε με ένα εισιτήριο διαρκείας, είτε με εισιτήρια αγώνων, είτε μέσω της ΑΜΚ. Μία δύσκολη χρονιά, με περιορισμούς λόγω Covid-19, που οδήγησαν ακόμα και σε αγώνες με το 10% της χωρητικότητας του «Nick Galis Hall». Η προσπάθεια συνεχίζεται και η στήριξη μπορεί να γίνει ακόμα πιο μαζική. Όπως μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top