ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Η «ενοχική» σιωπή, η άστοχη ανακοίνωση, ο Τσέκος και ο τιμ μάνατζερ

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε την απόφασή του την είχε πάρει μήνες νωρίτερα, άρα ήταν ενήμεροι σίγουρα 1-2 άνθρωποι του ΠΑΟΚ αρκετά νωρίτερα μέχρι την δημοσιοποίηση της.

Προσωπική άποψη η θέση του μάνατζερ σε κάθε ομάδα ήταν, είναι και παραμένει πολύ σημαντική, αφού ουσιαστικά αποτελεί τον «συνδετικό κρίκο» παικτών με το τεχνικό τιμ και καλύπτει όλα τα προβλήματα που προκύπτουν στην διάρκεια της χρονιάς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όταν λοιπόν στην θέση αυτή υπήρχε άνθρωπος από το καλοκαίρι του 2009 επί 10 χρόνια και μάλιστα όπως τόνισαν οι διοικούντες την κάλυψε απόλυτα πετυχημένα  και ανέβασε τον πήχη, η απουσία επαγγελματία δημιουργεί ένα τεράστιο κενό και δεν καλύπτεται εκ των έσω.

Η παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου μπορεί να καλύψει εν μέρει το κενό αυτό, όμως δεν επειδή είναι επιφορτισμένος και με άλλα θέματα δεν μπορεί να ανταποκριθεί 100%.

Οπότε λοιπόν την ευαίσθητη αυτή θέση που έχει ο τιμ μάνατζερ σε κάθε ομάδα είναι απόλυτα λάθος που δεν έχει καλυφθεί από την πρώτη στιγμή μετά την αποχώρηση Ζουρνατσίδη.

Επιστρέφω στην ανακοίνωση της ΚΑΕ που κατά την εκτίμησή μου δείχνει νευρική και «ενοχική», αφού η τοποθέτηση «καμία φήμη για ονόματα που ακούγονται ή γράφονται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» είναι πέρα για πέρα άστοχη και προκαλεί ερωτηματικά.

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Καταρχήν καμία φήμη δεν υπήρχε όλο αυτό το διάστημα, αφού επίσημα έψαχνε η ΚΑΕ να καλύψει την θέση του τιμ μάνατζερ. Γράφτηκαν και συζητήθηκαν τα ονόματα του Γιάννη Γιαννούλη, του Γιώργου Βαλαβανίδη και του Χρήστου Τσέκου.

Ο Γιαννούλης υπέγραψε και συνεχίζει να παίζει ακόμη μπάσκετ και οποιαδήποτε κουβέντα με τον ίδιο θα έπρεπε να γίνει από το καλοκαίρι όταν και στηνόταν η ομάδα.

Ο Βαλαβανίδης λόγω υποχρεώσεων προσωπικών και με την Ακαδημίες δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε ένα ρόλο που δεν τον ξέρει καθόλου.

Το όνομα του Χρήστου Τσέκου ήταν αυτό που έμεινε στο τραπέζι των συζητήσεων, μάλιστα και ο ίδιος ο Κώστας Φλεβαράκης ζήτησε από τους διοικούντες αν αποφασίσουν να επιλέξουν τον επί χρόνια συνεργάτη του (Ηλυσιακό, ΑΕΚ, Τρίκαλα).

TSE 710x401

Άλλωστε ο Τσέκος ήταν και παραμένει πάντοτε ο αγαπημένος της κερκίδας στον ΠΑΟΚ.

Ο Φλεβαράκης είχε κάνει κουβέντα με το που ανέλαβε και με τον Γιαννούλη να πλαισιώσει την ομάδα στην θέση του γενικού αρχηγού (κάτι που ήθελε και ο «Γιαν-Γιαν), όμως δεν προχώρησε ποτέ το θέμα αυτό. Άρα, ο Τσέκος ήταν η μοναδική επιλογή για να αναλάβει το πόστο του τιμ μανατζερ, όμως η διοίκηση αποφάσισε ότι θα προχωρήσει με λύσεις εκ των έσω.

Η φήμη λοιπόν που αναφέρει η ανακοίνωση καταρρίφθηκε, αφού όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι αυτή, όπως και δικαίωμα της κάθε ομάδας είναι να μην έχει τιμ μάνατζερ τον Τσέκο ή τον οποιονδήποτε.

Ο συγκεκριμένος πάντως ούτε ουρανοκατέβατος είναι, επαγγελματίας γαρ, ιδιαίτερα επιτυχημένος και χρόνια συνεργάτης του Φλεβάράκη που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν εισακούστηκε το «θέλω» του.

175552

Το αναφέρω αυτό διότι στο συμβόλαιο που υπέγραψε προ εβδομάδων ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δέχτηκε και προς τιμήν του δεν δημιούργησε το παραμικρό θέμα, να πάρει λιγότερα χρήματα από όσα είχε συμφωνήσει. Και τώρα που πίεσε με το δικό του τρόπο να βρεθεί ένας συνεργάτης του για να βοηθήσει την καθημερινότητα της ομάδας που ξέρει την δουλειά του καλά και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πάλι δεν του έγινε το «χατίρι».

Επαναλαμβάνω ότι η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς τιμ μάνατζερ, αφού θεώρησε το πόστο και τα χρήματα που δίνονταν και θα δινόταν (1000 ευρώ το μήνα) θα ήταν οικονομική υπέρβαση.

Ως εκ τούτου, κλείνοντας δεν είναι φήμες όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για ονοματολογία περί μάνατζερ και ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα.

Αυτά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, άλλωστε κανείς δεν θα πρέπει να φοβάται γράφοντας την αλήθεια που ούτε θίγει κανέναν,  αλλά ούτε βάζει «τρικλοποδιές» στην καθημερινότητα στην ΚΑΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top