Η ΤΑΠΑ:

Η νέα ΕΚΠΟΜΠΗ είναι ΕΔΩ! Συντονιστείτε στο κανάλι μας στο YOUTUBE! 

Και στο τέλος χάνουν οι… Γερμανοί! VIDEO

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ δίχως να παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές. Η Μπάμπεργκ ωστόσο, άρχισε να ανεβάζει «στροφές» προς το τέλος της περιόδου, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 16-23 στο 10’. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στην δεύτερη περίοδο, με την Μπασκόνια να «πληρώνει» την αστοχία της και στο ημίχρονο η γερμανική ομάδα είχε πάρει προβάδισμα με 32-47.

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος «έπεσε» αλλά αυτό βοηθούσε την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι να διατηρεί σταθερά τα ηνία της αναμέτρησης. Η Μπασκόνια έδειξε σημάδια αντίδρασης και προσπάθησε να καλύψει το χαμένο έδαφος, στο 26’ όμως παρέμενε πίσω στο σκορ με 45-60. Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί και με ένα σερί δέκα πόντων, στο 29’ μείωσαν σε 55-60, για να τους σταματήσει ο Ζήσης που με τρίποντο έκανε το 55-63 της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι πήρε χαρακτήρα «θρίλερ», με την Μπασκόνια να έχει μειώσει στο 35’ σε 67-70 ενώ στο 38’ ο Λάρκιν έκανε το 75-74 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Μπομπουά, έχοντας κάνει καθοριστική τάπα στον Μέλι, από την γραμμή των βολών έκανε το 77-74 στα 18’’ για την λήξη, με τον Τιλί να διαμορφώνει το τελικό 81-74.

Δεκάλεπτα: 16-23, 32-47, 55-63, 81-74

Μπασκόνια (Αλόνσο): Λάρκιν 15 (1), Μπαρνιάνι 3, Βόιτμαν 20 (2), Χάνγκα 16, Μπομπουά 20 (3), Μπλάζιτς, Ντιόπ 2, Τιλί 5 (1), Μπάντινγκερ, Λουθ.

Μπάμπεργκ (Τρινκιέρι): Κοζέρ 4, Μέλι 12 (1), Ζήσης 5 (1), Στάιγκερ, Τάις 5, Λο 15 (3), Στρέλνιεκς 11 (2), Μίλερ 16 (3), Χέκμαν 4, Ραντόσεβιτς 2.




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ