Και τώρα άλλη… γκρίνια!!!

Τέτοια κουβέντα να κάνουμε. Και εάν χρειαστεί να μαλώσουμε για το εάν ο «Β» είναι καλύτερος από τον «Γ» και γιατί Δημήτρης Πρίφτης προτίμησε τον «Α». Μακριά από εμάς οι «κακίες» του είδους «είναι τσιγκούνης ο Λάσκαρης και δεν θα πάρουμε κανέναν παίκτη. Θα παίζουμε με την εφηβική ομάδα και θα μας κερδίζουν όλοι» και άλλα πολλά.

Πολλοί δεν γνωρίζουν και θα πρέπει να τους ενημερώσουμε τώρα ότι με κοινή απόφαση Νίκου Λασκαρη και Δημήτρη Πρίφτη, όλα τα μεταγραφικά θέματα θα τα αναλάβει ο προπονητής, ΧΩΡΙΣ, να δίνει λόγο σε ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΠΟΙΟΝ παίκτη θέλει παίρνει!!! Και αυτή η φόρμουλα συμφωνήθηκε στις συζητήσεις που είχαν οι δύο άντρες για το νέο συμβόλαιο , τον Ιούνιο. Και συμφώνησαν σε αυτή την φόρμουλα για να μην επαναληφθούν τα περσινά «παρατράγουδα» στην περίοδο των μεταγραφών. Αυτό για όσους «γκρινιάζουν» και «διαχωρίζουν».

Ο Δημήτρης Πρίφτης κοιτάει όποιους παίκτες θέλει, διαπραγματεύεται με όσους θέλει και όταν είναι 100% σίγουρος παραπέμπει το όνομα στους Λασκαραίους (Νίκο ή εάν χρειαστεί Μάνο) για τις τελικές συζητήσεις και τις υπόγραφες. Με αυτό τον τρόπο γίνονται οι μεταγραφικές κινήσεις και το αποκαλύπτουμε για να σας προστατεύσουμε από την «κακόβουλη» πληροφόρηση.

Και όπως έγραψε ο καλός συνάδελφος Γιώργος Συρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, από την στιγμή που κανένα μέσο δεν έγραψε το όνομα του παίκτη, αποδεικνύει τον ορθό τρόπο λειτουργίας.

 

wp ss 20160725 0001 2

 

 

 

ΥΓ. Μου είχε μεταφέρει μέλος της διοίκησης και το έλεγα στο «YELLOW RADIO» από την Τετάρτη «μέχρι την Κυριακή θα έχουμε την πρώτη μεταγραφή». Αποδείχθηκε το μέλος της διοίκησης έπαιζε στα «σίγουρα» καθώς ο Αμερικανός αθλητής είχε υπογράψει με τον Άρη και περίμεναν οι δύο πλευρές, μέχρι το Σάββατο το βράδυ, εάν κάποια ομάδα του ΝΒΑ πρότεινε συμβόλαιο στον παίκτη οπότε δεν θα ίσχυε η συμφωνία. Άλλη πρόταση δεν ήρθε και ο Γουίλ Κάμινγκς και ίσχυσε το συμβόλαιο του με τον Άρη. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top