Κάλεσμα ανθρωπιάς της Καρδίτσας

Μετά τα Τρίκαλα BC και ο ΑΣΚ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό του Μουζακίου, ώστε να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται για τη συγκέντρωση τροφίμων για τους αδύναμους κατοίκους της περιοχής.

Η ανακοίνωση: «Τα Τρίκαλα B.C. αντιμετωπίζει το Σάββατο ο ΑΣΚ στο κλειστό του Μουζακίου σε φιλικό αγώνα με κοινωνικό χαρακτήρα. Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ομάδα της Basket League, αλλά και να περάσει ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε έχει ο Α.Σ. Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει το Σάββατο στη 1 μ.μ. στο κλειστό του Μουζακίου τα Τρίκαλα BC.

Ο φιλικός αγώνας, που εντάσσεται στις εκδηλώσεις «Τεχνόδρομος» στο Μουζάκι, διοργανώνεται από το Δήμο Μουζακίου, τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φορείς της πόλης και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μια και θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο Α.Σ. Καρδίτσας με χαρά αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση και το Σάββατο (30/12), μαζί με την ομάδα των Τρικάλων BC, το μπάσκετ της Θεσσαλίας στέλνει το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς. Επίσης, ο ΑΣΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο κλειστό του Μουζακίου και να συνεισφέρουν με τρόφιμα στον κοινωνικό σκοπό του φιλικού αγώνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top