Κάλεσμα από τον Ερασιτέχνη Ιωνικό στον κόσμο για έκτακτη Γ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε χθες (25/8) το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού, παρουσία και μελών του ερασιτέχνη, αναφορικά με το μέλλον του τμήματος μπάσκετ και αποφάσισε να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση μελών και φίλων της ομάδας, την Δευτέρα 29/8 και ώρα 20.00 στο γήπεδο του Πλάτωνα.

Στο συμβούλιο συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν καθώς και οι επιλογές που ανοίγονται για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Είναι πλέον προφανές πως δεν υπάρχει ουδεμία πρόθεση από την απερχόμενη ( ? ) διοίκηση της ΚΑΕ να επικοινωνήσει με τον κόσμο τις προθέσεις της για την επόμενη μέρα του τμήματος, πέραν των «τυχαίων διαρροών» σε ειδησεογραφικά μέσα.

Ο Ερασιτέχνης είναι υποχρεωμένος να εξασφαλίσει το αύριο του μπασκετικού Ιωνικού και να προλάβει τις προθεσμίες δήλωσης συμμετοχής. Για τον λόγο αυτό δίνει την επιλογή της επόμενης μέρας στα χέρια του λαού της ομάδας μέσω του ανώτατου οργάνου της, την Γενική Συνεύρεση!

Δηλώνουμε δε, προς πάσα κατεύθυνση πως τα 57 χρόνια της ένδοξης και μεγάλης ιστορίας μας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να σβηστούν από κανέναν. Ο Ιωνικός, έχοντας εκείνο ακριβώς το μέταλλο, που συσπειρώνεται τις κρίσιμες στιγμές θα βγει από αυτή την κατάσταση ακόμα πιο δυνατός και περισσότερο αυθεντικός από ποτέ.

Δευτέρα 29/8 στο Κλειστό του Πλάτωνα»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top