Η «ΣΥΖΩΗ» διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη τον «2ο ΣΥΖΑΘΛΟ 2016», ένα μεγάλο αγώνα βουνού με τρεις διαδρομές 27 χλμ, 14,5 χλμ και 5,4 χλμ για διαφορετικές απαιτήσεις. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016 στο πανέμορφο δάσος του σέιχ σου στη Θεσσαλονίκη. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο Σέιχ Σου.
Σε αυτό το προσκλητήριο συμμετέχουν προσωπικότητες από τον αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και ο Πρίφτης με χαρά φώναξε «παρών»!
Στη «ΣΥΖΩΗ» συμμετέχουν γονείς και φίλοι παιδιών με διαταραχές όρασης (μερική ή ολική απώλεια όρασης) και πρόσθετες αναπηρίες (νοητική υστέρηση, αυτισμός, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κ.ά.).
Τον Οκτώβριο του 2007 δημιούργησαν τον Σύλλογο με το όνομα «Αμυμώνη – Σύλλογος Θεσσαλονίκης» για να προσφέρουν στα παιδιά όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εξέλιξη και εκπαίδευση.
Τον Δεκέμβριο του 2015 ο Σύλλογος άλλαξε όνομα σε «ΣΥΖΩΗ» και συνεχίζει την πορεία του δυναμικά.
Για περισσότερα επισκεφτείτε το σάιτ του συλλόγου ΕΔΩ
Δείτε εδώ το κάλεσμα του προπονητή του Άρη: