Καντζούρης: «Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι άψογη»

Άψογη σε σχέση με ό, τι είχαν συζητήσει, χαρακτήρισε τη διοίκηση της ΑΕΚ ο Ηλίας Καντζούρης. Ο τεχνικός της «Ένωσης» -μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ- ρωτήθηκε για το θέμα των 24 ban της ομάδας του, σημειώνοντας πως η δική του δουλειά είναι εντός των τεσσάρων γραμμών.
Από εκεί και πέρα, στάθηκε στις απουσίες που έχει ο «δικέφαλος», ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γερμανία στο Ευρωμπάσκετ.
Αναλυτικά, ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για:
-το παιχνίδι: «Προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή αποτελεί να εντάξουμε στην προετοιμασία όλο το ρόστερ, έχουμε πολλές απουσίες και παιδιά που περιμένουμε να έρθουν. Η προσοχή μας είναι σε αυτό».
-τα 24 ban της ΑΕΚ: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου στις τέσσερις γραμμές, όλα τα υπόλοιπα είναι για άλλους, όχι για μένα. Δεν παίζουμε επίσημο παιχνίδι αύριο, παίζουμε στις 4 Οκτωβρίου, οπότε εγώ κάνω τη δουλειά μου. Η διοίκηση είναι μέχρι τώρα άψογη σε όλα όσα έχουμε μιλήσει και έχουμε συμφωνήσει. Όλα τα υπόλοιπα, από εκεί και πέρα, θα τα βρούμε μπροστά μας».
-τον αποκλεισμό της Eθνικής: «Όλοι θέλαμε να προχωρήσει στο Ευρωμπάσκετ και να φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος δε θέλει το καλό της Eθνικής και δεν μπορεί να καταλάβει ότι μια επιτυχία θα δώσει το έναυσμα, ώστε το ελληνικό μπάσκετ να κάνει βήματα ξανά μπροστά, τουλάχιστον εθελοτυφλεί. Δεν πρέπει, από την άλλη, να παραγνωρίσουμε πως στον αθλητισμό παίζουν και οι άλλοι.
Νομίζω ότι βρεθήκαμε σε μια ατυχή συγκυρία η Γερμανία να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, συν το ότι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης είχε παραπάνω 24 ώρες για να ξεκουραστεί και να ξαναβρεί την ενέργειά της. Είναι ίσως μια λεπτομέρεια, στην οποία δεν έχουμε εστιάσει, αλλά προσωπικά θεωρώ πως έπαιξε μεγάλο ρόλο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top