Καντζούρης: «Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια, εμείς όταν πρέπει να κάνουμε ένα play, δεν το κάνουμε»

Ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης, μίλησε μετά από την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι Ροδίτες όταν έπρεπε να κάνουν κάποια plays δεν το έκαναν σε αντίθεση με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισε δίκαια. Όταν έπρεπε να κάνει ένα πλέι σε άμυνα ή επίθεση το έκανε σε αντίθεση με εμάς. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και πρέπει τα μικρά πράγματα που δεν κάναμε ως τώρα, πρέπει να τα κάνουμε και να κερδίσουμε. Να γυρίσουμε Ρόδο να δούμε τι έχει ο Ντράγκοβιτς, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες είναι μέσα στη ζωή μιας ομάδας αυτά».

Για το αν όταν βρέθηκαν στο -3 αγχώθηκαν: «Πάντα όταν έρχεται η ώρα να κάνουμε ένα πλέι δεν το κάνουμε. Θεωρώ ότι είναι κάτι που θα λύσουμε μέσω της δουλειάς, αλλά δεν θέλω να λέμε ότι έχουμε άγχος, είναι η δουλειά μας να παίζουμε μπάσκετ».

Για το γιατί δεν ξαναέπαιξε ο Αγγελάκος άμυνα πάνω στον Γκρίφιν: «Ο Αγγελάκος είναι μια συγκεκριμένη αποστολή, αλλά μετά ήταν ο ρόλος των άλλων παικτών να μπούνε και να κάνουν τη δουλειά τους».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να κινδυνέψει ο Κολοσσός: «Δεν το σκέφτομαι καν, το μοναδικό πράγμα που με νοιάζει είναι η αυριανή προπόνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top