Ο σύλλογος ανέφερε σε δελτίο Τύπου ότι η ομάδα είναι όρθια παρά τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε στην πόλη η θεομηνία του «Ιανού», που έχει «ξεσπιτώσει» προσωρινά την ομάδα. Eτοιμάζεται για το ματς με τη Δάφνη Δαφνίου για τη 2η αγωνιστική της Α2 και έχει σημαντικές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Καρδίτσας:
Όρθιος από τη δοκιμασία, φιλόδοξος στο πρωτάθλημα
Όπως και όλοι οι Καρδιτσιώτες, οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες της πόλης μας, έτσι και ο Α.Σ.Καρδίτσας μετρά τις πληγές του από την καταστροφική πλημμύρα που χτύπησε την περιοχή μας.
Η ομάδα της πόλης μας, καλείται να διαχειριστεί μια εντελώς νέα, πολύ δύσκολη πραγματικότητα, αφού η πλημμύρα έθεσε το νέο κλειστό γυμναστήριο εκτός λειτουργίας, αναγκάζοντας τους «κυανόλευκους» να βρουν ρυθμό και να ετοιμαστούν για το νέο πρωτάθλημα, μέσα από πολλά και καθημερινά προβλήματα, όπως άλλωστε και όλοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται τις τελευταίες εβδομάδες. Οι προπονήσεις διακόπηκαν για αρκετές ημέρες, ο Α.Σ.Κ. αναγκάστηκε να μετακομίσει σε γειτονικές πόλεις για να προπονηθεί, ενώ μόλις το τελευταίο πενταήμερο, κατάφερε να επιστρέψει στο νέο κλειστό για να προπονείται καθημερινά, κάτω από ειδικές συνθήκες”.
Πηγή: basketblog.gr