Καρδίτσα: Συμφώνησε με Γόντικα και Καλαϊτζάκη

Μετά τις συμφωνίες με τους Γιάννη Αθηναίου και Γιάννη Αγραβάνη, η Καρδίτσα έδωσε τα χέρια επίσης με τον Κωστή Γόντικα και τον Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη.

Ο 28χρονος σέντερ, που είναι στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας, έπαιξε την τελευταία σεζόν αρχικά στον Ιωνικό και εν συνεχεία στη ρουμανική Πιτέστι.

Ο 19χρονος φόργουορντ είναι ο μικρότερος αδελφός των δίδυμων Παναγιώτη και Γιώργου, που από φέτος θα παίζουν μαζί στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε από τον Άρη και φέτος έπαιζε στον ΕΦΑΟΖ.

Στο μεταξύ, οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν πως δεν αλλάζει ο κεντρικός χορηγός της ομάδας.

Το όνομα της επιτυχίας δεν αλλάζει και θα συνοδεύει τον ΑΣΚ και στη Basket League!!! Από σήμερα, η Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ θα λέγεται «Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ», μετά τη συμφωνία ονοματοδοσίας με το Βιολογικό Χωριό, τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων !!!

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε πως χορηγός ονοματοδοσίας την περίοδο 2022-23, στην πρώτη παρουσία ομάδας της πόλης μας στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο, θα είναι το Βιολογικό Χωριό, μια από τις πλέον καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις στο χώρο της υγιεινής διατροφής.
Το «Βιολογικό Χωριό» είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια του ΑΣΚ, που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και την άνοδο στην Α1, ετοιμάζεται για μια ιστορική και συναρπαστική σεζόν στην Basket League!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top