Κασιμίρο: «Έχω πολλά όνειρα για τον Προμηθέα»

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση και συνέντευξη τύπου του νέου προπονητή του Προμηθέα, Λουίς Κασιμίρο στις εγκαταστάσεις της ομάδας στον Καστελόκαμπο.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, κύριο Κώστα Μπακαλάρο, να ευχαριστεί δημόσια τον Μάκη Γιατρά για την οκταετή του προσφορά στο σύλλογο, ενώ παράλληλα υποδέχτηκε στην οικογένεια του Προμηθέα έναν «μεγάλο προπονητή», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως «ο,τι χρειαστεί ο νέος προπονητής θα είμαστε δίπλα του».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κύριος Κασιμίρο, ο οποίος στην εισαγωγική του τοποθέτηση δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Προμηθέας. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί τους ένιωσα την εμπιστοσύνη, και κάθε φορά που μιλούσα με την ομάδα, αυτή μεγάλωνε. Έχω πολλά όνειρα και είναι κατάλληλη στιγμή να αναλάβω αυτό το πρότζεκτ. Η ομάδα έχει ιδέες και πρότζεκτ που μου αρέσουν πολύ, τώρα που τα είδα και από κοντά. Μου αρέσει που νοιάζονται πολύ για τα παιδιά των ακαδημιών τους. Έχω δει τα παιδιά και τις εγκαταστάσεις, ξέρω που ήρθα».

Σε ερώτηση για το αν έχει γνώσεις από την Ελλάδα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Έχω δει πολλούς αγώνες ισπανικών ομάδων, με τον Άρη και τον Παναθηναικό. Από παλιά παρακολουθούσα και γνώριζα πράγματα για το ελληνικό μπάσκετ».

Σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό τόνισε: «Δε θα κινηθούμε για Ισπανούς παίχτες, η ομάδα χτίζεται σιγά σιγά και με όλους τους υπεύθυνους προχωράμε το πρότζεκτ. Θα έχετε νέα σύντομα».

Σχετικά με τους προσωπικούς του στόχους στην ομάδα ανέφερε: «Αρχικά θέλω να γίνω ένα με την ομάδα. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας με έχουν κάνει να νιώσω άνετα. Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι ένα με τον Προμηθέα».

Τέλος, σε ερώτηση για τους στόχους στην Ευρώπη δήλωσε: «Το Eurocup είναι δυνατή και δύσκολη διοργάνωση. Εμείς έχουμε φιλοδοξίες στην Ευρώπη και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας εκεί. Δεν κάνουμε όμως διακρίσεις ανάμεσα σε διοργανώσεις και θέλουμε να είμαστε δυνατοί σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top