Καστρίτης: «Χρονιά παρακαταθήκη για το μέλλον»

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των «κίτρινων» αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν, λέγοντας όμως πως ήταν μία υπέροχη χρονιά, η οποία μπορεί να αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Από ‘κει και πέρα, ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στον πάγκο του Άρη.

«Μια υπέροχη χρονιά έφτασε στο τέλος της και την χαρακτηρίζω έτσι γιατί τίποτε δεν ήταν στρωμένο για μας, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε. Είτε μιλάμε για την προπόνηση, είτε για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο συντριπτικό μέρος της χρονιάς. Και στο τέλος νιώθουμε μια πικρία για το ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Είναι μια χρονιά παρακαταθήκη για να βελτιωθούμε ως προσωπικότητες, για να πάμε πιο μπροστά», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Καστρίτης.

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: «Έγινε μια προκαταρκτική συζήτηση. Μέχρι τις 30 Μαΐου η ομάδα πρέπει να μαζέψει όλα τα στοιχεία για τον φάκελο αδειοδότησης κι εκεί έχει δώσει όλο το βάρος. Πρέπει να πέσουν δεδομένα στο τραπέζι οπότε είναι νωρίς να μιλήσουμε».

Για το κατά πόσο μπορεί ο Άρης να διατηρήσει στο ρόστερ του συγκεκριμένους ξένους παίκτες της φετινής χρονιάς: «Είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο. Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο για κάθε ελληνική ομάδα που βρίσκεται από την 3η θέση και κάτω λόγω της οικονομικής κατάστασης. Όλοι ξέρετε πόσο κόστισε η φετινή ομάδα και μέσα από τις προτάσεις που δεχθήκαμε για τους παίκτες στη διάρκεια της χρονιάς εκτιμούμε ότι τριπλασιάστηκε η αξία αυτής της ομάδας, οπότε καταλαβαίνετε με τι εφόδια θα βγουν στην αγορά. Για να κρατήσεις τέτοιους παίκτες θα πρέπει να τριπλασιάσεις το μπάτζετ σου, πράγμα απίθανο».

Για την τελευταία εικόνα του αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα όπου ο Άρης από 5ος κατέληξε στην έβδομη θέση: «Δεν την έχουμε ξεπεράσει κι όποιον ρωτήσεις στη ομάδα αυτό θα σου πει. Αδειάσαμε στο σουτ που δεχθήκαμε, ήταν σαν να έφυγαν όλα από μέσα μας κι αυτό φάνηκε στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό όπου δεν είχαμε την αγωνιστικότητα που θέλαμε. Είδαμε να περνούν όλα τα στάδια της χρονιάς μέσα από αυτό το σουτ αλλά αν το διαχειριστούμε σωστά θα μεγαλώσουμε και θα είμαστε πιο έτοιμοι για την επόμενη φορά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top