Καστρίτης: «Ψυχή και κόσμος μάς οδήγησαν στη νίκη»

Ο Γιάννης Καστρίτης απέδωσε στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του και τη δύναμη του κόσμου του Άρη τη νίκη με 83-78 που πέτυχε η ομάδα του απέναντι στον Ηρακλή.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Ηταν συγκλονιστικό αυτό που έγινε σήμερα. Ο συνδυασμός κόσμου και ψυχής, μας οδήγησε σε αυτή τη σημαντική νίκη», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν έχει ουσία να αναλύσω τακτικά κομμάτια. Θα πω κάτι που αναφέρω μετά από νίκες… Αν αφαιρέσεις από μία ομάδα τέσσερις περιφερειακούς του βασικού ροτέισον, δύσκολα θα ανταποκριθεί σε βάθος χρόνου. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από τις σημαντικές νίκες που έχουμε πετύχει. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται ψυχή και καρδιά. Τα παιδιά αντιλήφθηκαν ποιά ομάδα εκπροσωπούν. Μετά από το ματς, είδα ανθρώπους από το σταφ να κλαίνε. Κάθε μέρα δουλεύουμκε με μεγάλη πνευματική πίεση. αφιερώνω τη νίκη στους συνεργάτες του και ο Θεός να μας δίνει δύναμη. Η διακοπή είναι βάλσαμο για εμάς, ώστε να βελτιωθούμε και να δείξουμε πράγματα. Ισως ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, όμως για εμάς ήταν ένας… τελικός».

Για το πώς επηρεάστηκε η ομάδα του από την απουσία του Χάνλαν είπε: «Κέρδισε… Ολοι ξέρουμε την αξία του. Δεν είναι μόνο η παρουσία του επιθετικά. Ηταν μειόν ένας χρεισιτής για εμάς».

Αναφορικά με το ντεμπούτο του Γιάκα Κλόμπουτσαρ και το ενδεχόμενο αλλαγών, είπε: «Εχει απίστευτη εμπειρία. Μας δικαίωσε για αυτό που περιμέναμε. Είναι πολύ έμπειρος. Από την πρώτη προπόνηση, ένα του έλεγα και καταλάβαινε πέντε. Μας βοήθησε με την ποιότητά του και προσωπικά. Τώρα, ξεκουραζόμαστε. Δεν προτρέχουμε. Να επιστρέψουν οι τραυματίες και όταν έρθει η ώρα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Για την φετινή πορεία του Άρη ανέφερε: «Ο Άρης πρέπει να επιβεβαιώνει το DNA του, κάθε μέρα. Είτε μιλάμε για προπόνηση είτε για αγώνα. Κάθε μέρα πρέπει να δικαιώνουμε την ομάδα και τους ανθρώπους που μας πίστεψαν».

Σχολιάζοντας, τέλος, την παρουσία του Άκη Μάντζιου στο γήπεδο και αν θα παρευρεθεί και ο ίδιος στο Κλεάνθης Βικελίδης, είπε: «Έχω βρεθεί σε ένα ματς. Θα το ξανακάνω. Είναι πολύ όμορφο να φαίνεται ότι ο Άρης είναι ενιαίος σε όλα τα αθλήματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top