Καστρίτης: «Το πιστέψαμε και δείξαμε χαρακτήρα»

Στον χαρακτήρα που έβγαλαν οι παίκτες του Άρη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε τη νίκη επί της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως ήταν σημαντική η εμφάνιση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, στάθηκε στην άμυνα, παρά τις απουσίες που είχαν να αντιμετωπίσουν, στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν στη συνέχεια και ζήτησε ισορροπία και δουλειά για το μαρς με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας περισσότερο γιατί, μετά από δύο εμφανίσεις που δεν ήταν όπως τις θέλαμε, σήμερα τα παιδιά έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα. Για να νικήσεις μία τόσο καλή και δουλεμένη ομάδα στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της, πρέπει να το πιστέψεις από νωρίς μέσα στην εβδομάδα, να δουλέψεις και να είσαι συνεπής για σαράντα λεπτά.

Παρά τις απουσίες μας, τα παιδιά δούλεψαν, ειδικά στην άμυνα, θυσίασαν το κορμί τους και καταφέραμε εν τέλει, με κάποιες έξυπνες επιλογές στο τέλος, να φτάσουμε στη νίκη. Όλοι λένε ότι είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, όλοι πίστευαν ότι θα κάνουμε τέσσερις ήττες, ενώ κάναμε δύο νίκες και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Τώρα ξεκινάει το πραγματικά δύσκολο πρόγραμμα για μας. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Πρέπει να έχουμε ισορροπία, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο και περιμένουμε. Καλή συνέχεια και υγεία στην ΑΕΚ».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σχίζα: «Ο Σταύρος ένιωσε μια ενόχληση την Πέμπτη, έκανε μαγνητική, αλλά ευτυχώς δεν φάνηκε να έχει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί, αλλά, όπως πήγε το παιχνίδι, φάνηκε ότι δεν χρειάστηκε να ρισκάρουμε. Πιστεύω και αυτός, αλλά και οι Τολιόπουλος-Καββαδάς, θα μπορέσουν να προπονηθούν κανονικά τη Δευτέρα».

Για την απόκτηση του έκτου ξένου: «Κοιτάζουμε στην αγορά. Πιστεύουμε στα παιδιά εδώ, δεν θέλουμε παίκτη απλά για να έρθει. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια όλων, χρειαζόμαστε μία βοήθεια ακόμα, αλλά μόνο όταν είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει προς την κατεύθυνση που θέλουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top