Καταδίκασε την εισβολή των οπαδών στο ΣΕΦ η Ευρωλίγκα!

Κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν για την Ευρωλίγκα η εισβολή των φίλων του Ολυμπιακού, λίγο πριν λήξει το πέμπτο ματς της σειράς με τη Μονακό.

Η διοργανώτρια αρχή καταδίκασε το γεγονός αυτό και μάλιστα όπως φαίνεται οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα γλιτώσουν τη βαριά τιμωρία, καθώς ακόμη έχουν καταγραφεί η χρήση πυρσών και λέιζερ, αλλά και η ρίψη κροτίδων.
Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:
«Η Ευρωλίγκα καταδικάζει τα όσα έλαβαν χώρα στα τελευταία λεπτά του πέμπτου ματς των playoffs ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό.
Η έλλειψη ασφάλειας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οδήγησε στην εισβολή των οπαδών στο παρκέ, την στιγμή που το ματς ήταν σε εξέλιξη και ανάγκασε τους διαιτητές να το διακόψουν, έως ότου εξασφαλιστούν οι μίνιμουμ συνθήκες ασφαλείας. Υπήρξαν κι άλλες παραβιάσεις ασφάλειας, όπως η χρήση πυρσών, λέιζερ και κροτίδων και όλα αυτά έχουν καταγραφεί από την Ευρωλίγκα. Τα αρμόδια όργανα θα εξετάσουν την κατάσταση και θα πάρουν τα απαραίτητα μέτρα.
Η Ευρωλίγκα τονίζει ότι αυτά τα περιστατικά δεν συνάδουν με τις αξίες της διοργάνωσης, τις οποίες υπηρετεί, καθώς έχει στόχο την απόλαυση της εμπειρίας της Ευρωλίγκας σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top