Κατάπτωση της εγγυητικής του Ηρακλή, «τριπλή» κατάπτωση για τον Ιωνικό

Η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ηρακλή και του Ιωνικού κάνοντας δεκτά ανάλογες αιτήσεις που υπήρχαν.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παρουσιάζει η περίπτωση του Ιωνικού, όχι μόνο επειδή η κατάπτωση είναι… τριπλή, αλλά γιατί αφορά μέλη της φετινής ομάδας, με το ένα μάλιστα να συνεχίζει στην ομάδα. Πρόκειται για τον Μουσταφά Μουχαϊμίν, ενώ οι άλλοι δύο έχουν αποχωρήσει, ο Κούρο Σεγκούρα για την ΑΕΚ και ο Τζος Οουενς ο οποίος πέρασε για μικρό χρονικό διάστημα.

Οσο για τον Ηρακλή, αφορά την γνωστή υπόθεση των χρεών προς τον Βασίλη Καββαδά.

Αναλυτικά:

2. Αίτηση του αθλητή Μουσταφά Μουχαϊμιν (Mustafa Muhaymin) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

 

3. Αίτηση του αθλητή Τζόσουα Κόλτον Όουενς (Joshua Colton Owens) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

 

4. Αίτηση του προπονητή Φρανσίσκο Σεγουρα Γκομεζ (Francisco Segura Gomez) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

 

5. Αίτηση του αθλητή Βασιλείου Καββαδά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017.

α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

β) ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

 

Στο δια ταύτα, σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει μια προθεσμία 15 ημερών να καλυφθεί το ποσό που αφαιρείται και αν αυτό δε συμβεί τότε ανακαλείται το πιστοποιητικό. Βέβαια τα πιστοποιητικά πια έχουν γίνει… ανέκδοτο, αφού μέχρι και ομάδες που δεν πήραν έπαιξαν κανονικά στο πρωτάθλημα, με αφαίρεση βαθμών τους οποίους πήραν πίσω, ενώ εκτός των άλλων μέχρι τότε θα έχει επικυρωθεί και η βαθμολογία της κανονικής περιόδου και οι δύο αυτές ομάδες θα έχουν πάει διακοπές, η μία μάλιστα θα έχει πάει και στην Α2. Πηγή: metrosport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top