Κάτας: «Μου άρεσε η προσπάθειά μας»

«Για 40 λεπτά κάναμε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ. Μου άρεσε η προσπάθειά μας. Αν και στο τέλος χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας. Αλλά αμυντικά ήμασταν καλοί. Κάναμε κάποια παιδικά λάθη, αλλά η προσπάθειά μας ήταν πολύ καλή. Δουλεύουμε στο επιθετικό κομμάτι, στις αποστάσεις. Δεν είναι εύκολο. Για κανέναν. Αλλά σιγά σιγά θα βελτιωνόμαστε. Και στην άμυνα θα πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς».

Σε ερώτηση για το αν πρέπει εκείνος να προσαρμοστεί στους παίκτες ή οι παίκτες σ’ εκείνον, σχολίασε: «Είναι κάτι που χρειάζεται και τους δύο. Δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις και έχουμε και απουσίες. Μετά τη Φενέρ ήταν πολύ περίεργα. Δε μπορούσα να βοηθήσω. Ήταν σκληρό. Αλλά από τότε ξεκινήσαμε να χτίζουμε. Νιώθω να έχω αρχίσει να συνδέομαι μαζί τους. Και στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερα. Δεν είναι περίοδος προετοιμασίας και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο».

Όσο για το καλύτερο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση είπε: «Μας έλειπαν δύο παίκτες, αλλά και η Χίμκι είχε πολύ σημαντικές απουσίες. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς χαρακτήρες. Νεαρούς παίκτες που πρέπει να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή τους. Το ξαναλέω είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι… μεγάλο. Σιγά σιγά θα βελτιωθούμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Αν θα μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγή, να πάρουμε κάποιον παίκτη να μας βοηθήσει θα το κάνουμε. Δεν ξέρω ακόμα. Θα δείξει το μέλλον».

Σχετικά με την πρώτη του νίκη στην EuroLeague από την άκρη του πάγκου τόνισε: «Νιώθω υπέροχα. Πάντα όταν κερδίζεις είναι ωραία, αλλά ότι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό είναι σπουδαίο για εμένα. Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Αλλά αυτό το αφήνουμε εκτός. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Και αυτό έχει σημασία».

Τέλος, αναφορικά με το γεγονός ότι ο Φόστερ δεν έπαιξε καθόλου και την πιθανότητα μεταγραφής σχολίασε πως: «Είναι ξεκάθαρο τι μας λείπει. Αλλά στο τέλος της ημέρας δεν μπορείς να παίξεις με 12 παίκτες. Το ότι δεν έπαιξε ο Φόστερ δε λέει κάτι για το μέλλον».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top