Καβγάς στην Καστοριά και συγνώμη

Όπως αναφέρει το sentra.com.gr, “αφορμή για τη διακοπή αποτέλεσε η ενέργεια του Τεπετίδη να απωθήσει βίαια αντίπαλο εκτός φάσης. Όταν τα …πνεύματα ηρέμησαν, το παιχνίδι συνεχίστηκε για τα υπόλοιπα είκοσι δευτερόλεπτα, με τη νίκη του Γ.Σ. Λάρισας να κλείνει με σκορ 52-68”.

Παρ’ όλα αυτά, οι Θεσσαλοί εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: “Ο ΓΣΛ 1928 θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ομάδας της Καστοριάς για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Γυμναστικού. Ευχόμαστε στην ομάδα της Καστοριάς καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και επιφυλασσόμαστε για τον αγώνα στον δεύτερο γύρο να παρέχουμε την ίδια φιλοξενία. Ακόμα, θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στο διαιτητικό δίδυμο του σημερινού (22/11) αγώνα για την άψογη διαιτησία τους και τους ευχόμαστε πάντα τόσο αντικειμενικές διαιτησίες”.

 

ΣΥΓΝΩΜΗ

Συγνώμη για το επεισόδιο που προκλήθηκε ζήτησε ο Θοδωρής Τεπετίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ο αθλητής της Καστοριάς, 50΄΄ πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τον ΓΣΛ χτύπησε τον Γιάννη Βαβάτσικο (αφού προηγουμένως του είχε κάνει φάουλ στον παίκτης του Γυμναστικού) με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν έντονοι διαπληκτισμοί. 

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους βρέθηκαν στο αγώνα Καστοριά-ΓΣΛ για το επεισόδιο που έγινε κ είχα εμπλοκή εγώ. Δε θέλω να πω δικαιολογίες που υπάρχουν πολλές αλλά αισθάνομαι άσχημα που έγιναν αυτά τα επεισόδια σε ένα γήπεδο γεμάτο πάντα από υγιείς φιλάθλους κ ανθρώπους.»ΣΥΓΝΩΜΗ» ζητάω από όλους γιατί αυτά δεν είναι του χαρακτήρα μου ούτε του χαρακτήρα της ομάδας μου…
ΥΓ : ελπίζω κ άλλοι που είχαν εμπλοκή να έχουν την ανάλογη «ΕΥΘΥΞΙΑ»».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top