Κέρδισε και τον Χάρντεν ο Γιάννης, σεληνιασμένος Κέμπα κόντρα στους Σπερς-Όλα τα ματς

Ο Greak Freak είχε 19 πόντους με 7/13 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/7 βολές, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο  βοηθώντας τους Μπακς να πάρουν μια άνετη νίκη με σκορ 108-94. Για τα ελάφια πολύ καλή παρουσία είχε επίσης ο Έρικ Μπλεντσο με 23 πόντους.

Για τις «Ρουκέτες», μακριά από τον καλό του εαυτό ήταν ο Χάρντεν, ο οποίος σκόραρε 23 πόντους με 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ, είχε όμως μόλις 1/9 τρίποντα.

WalkerKem.jpg

Σαν…MVP πάντως παίζει τον τελευταίο καιρό  ο Kemba Walker. Ο Free Agent (λογικά) point guard σκόραρε 38 πόντους, ενώ είχε ακόμη 9 ριμπάουντ και 14 ασίστ, οδηγώντας τους Χόρνετς σε μεγάλη νίκη επί των Σπερς με 125-116. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηγέτης των Χόρνετς ήταν αυτό που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, ενώ σκόραρε τους πρώτους 7 πόντους της ομάδας του στο έξτρα πεντάλεπτο.

Για τους Σπερς ο Ντερόζαν είχε 30 πόντους, ο Όλντριτζ 20 με 15 ριμπάουντ, ενώ ο Μπελινέλι που μπήκε “ζεστός” στο γήπεδο σταμάτησε στους 17 πόντους.

Isaac.jpg

Νίκη χρυσάφι πήρε το Ορλάντο στο ντέρμπι της Φλόριντα με τους Μαίάμι Χιτ. Οι Μάτζικ, παρόλο που βρέθηκαν να σουτάρουν 2/12 από το τρίποντο στο πρώτο δεκάλεπτο και να χάνουν με 51-42, είχαν τον τρόπο να πάρουν ακόμη μια μεγάλη νίκη.

Με τον Βούσεβιτς (24π., 16ρ.) να κάνει και πάλι απίθανα πράγματα και τον Άιζακ να προσθέτει άλλους 19 πόντους, η ομάδα του Στιβ Κλίφορντ κέρδισε τους Χιτ και τους ξεπέρασε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Για το Μαϊάμι ο Γουέιτερς είχε 26 πόντους και ο Γουέιντ 22 σε μια βραδιά όπου η τελετή απόσυρσης της φανέλας του Κρις Μπος δεν μπόρεσε να συνδυαστεί με νίκη για τους Χιτ.

Clipers.jpeg

Απτόητοι συνεχίζουν οι Κλίπερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες κέρδισε και την Μινεσότα με 122-111 “σφραγίζοντας” το εισιτήριο της για τα φετινά playoffs.

Δράση για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς ανέλαβαν οι…συνήθεις ύποπτοι. Ο Γκαλινάρι είναι 25 πόντους με 10 ριμπάουντ, ο Λου Γουίλιαμς σκόραρε 20 πόντους και ο Χάρελ 18.

Όσο για τους «λύκους», ο Τάουνς είχε 24 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Γουίγκινς σκόραρε 23 πόντους.

Trae.jpg

Οι Χοκς έχουν τους…Μάβερικς να χάνουν ώστε να πάρουν ένα καλύτερο pick στο επερχόμενο Draft, οπότε δεν τους “πειράζει” να κερδίζουν. Τα «γεράκια» με κορυφαίο τον Τράε Γιάνγκ (33 πόντοι, 12 ασίστ) κέρδισαν τους Πέλικανς στην Νέα Ορλεάνη νε 120-130.

Για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήτσν ο Τζούλιους Ραντλ με 24 πόντους.

Φοξ.jpg

Τις όποιες ελπίδες έχουν να μπουν στα playoff συνεχίζουν να διεκδικούν οι Κινγκς. Οι «Βασιλιάδες» κέρδισαν με 125-121 το Dallas με πρώτο σκόρερ τον Φοξ (23π.), ενώ από κοντά του είχε τους Μπαρνς (18.π), Χιλντ (17π.) και Κόλει-Στάιν (16π.).

Για τους Μαβς, ο Ντόντσιτς είχε 28 πόντους, 12 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε μια εμφάνιση που μπορεί να μην έδωσε την νίκη στην ομάδα του, τον κράτησε όμως στην πρώτη θέση στην άτυπη κούρσα για τον Rookie Of The year.

Jokic.jpg

Οι Πίστονς συνεχίζουν να προβάλουν αντίσταση απέναντι στις καλύτερες ομάδες, συνεχίζουν όμως να φεύγουν και με άδεια χέρια. Το Ντιτρόιτ έφτασε στο σουτ τον αγώνα με τους Νάγκετς, όμως με τον Μάρεϊ  να πετυχαίνει τους τελευταίους έξι πόντους της ομάδας του, αλλά και 25 συνολικά βοήθησε τους «σβόλους» να πάρουν την νίκη με 95-92 και να ισοφαρίσουν τους Γουόριορς στο 50-23 στην κορυφή της Δύσης.

Για τους νικητές πολύ καλός ήταν επίσης ο Γιόκιτς με  23 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ για την ομάδα του Κέισι ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 29 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Ρέτζι Τζάκσον 17 πόντους και ο Αντρέ Ντράμοντ 13 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Cavs.jpg

Και τυπικά κλείδωσαν την θέση τους στα Playoff οι Σέλτικς, που μετά από τέσσερις σερί ήττες δε “στραβοπάτησαν” στο Κλίβελαντ.

Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς μπορεί να μην είχε τον Ίρβινγκ, αλλά οι Τέιτουμ και Σμαρτ σκόραραν από 21 πόντους βοηθώντας την Βοστόνη να επικρατήσει με 116-106 των Καβς.

Πρώτος σκόρερ για τους ιππότες ήταν ο Κόλιν Σέξτον με 24 πόντους.

Siakam.jpg

Σε ένα παιχνίδι που ο Nick Nurse μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, οι Ράπτορς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κερδίσουν με 112-103 τους Σικάγου Μπουλς.

Για τους Καναδούς πρώτος σκόρερ ήταν ο  Πάουελ με 20 πόντους, ενώ 21 σκόραρε για τους “ταύρους” ο Wendell Carter Jr.

Lakers.jpg

Έστω και σε αυτό το σημείο της σεζόν ξεκίνησαν φορμαρίζονται οι Λέικερς! Η ομάδα του Λος Άντζελες, ενώ έχει μείνει ήδη εκτός playoff ξεκίνησε να κερδίζει, επικρατώντας και τον Γουίζαρντς με σκορ 124-106.

Μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις κάνει ο Κάλντγουελ Ποπ, ο οποίος ενάντια στους μάγους σκόραρε 29 πόντους με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχει ακόμηι 23 πόντους και 14 ασίστ.

Για τους Γουίζαρντς, ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 32 πόντους, ο Τζαμπάρι Πάρκερ 18 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις 10 πόντους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top