Κέρδισε την κούρσα για τον Τσιαχτσίρα ο Άρης!

Ο Άρης κέρδισε χάρη σε μεθοδικές κινήσεις της ηγετικής ομάδας των Ακαδημιών του αλλά και στα… κιτρινόμαυρα αισθήματα της οικογένειας του, τον φέρελπι φόργουορντ/σέντερ Φίλιππο Τσιαχτσίρα, από την Καστοριά, που ήθελαν ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας αλλά και ομάδες της Ισπανίας και δη η Μπασκόνια!

Οι “κιτρινόμαυροι” χάρη στην επιχειρηματολογία τους ότι το παιδί θα έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί κοντά τους, όπως τόσοι άλλοι νέοι, έπεισαν τον ίδιο και την οικογένειά του να τους εμπιστευθούν και να ενισχύσει την εφηβική ομάδα για τη νέα χρονιά.

Ο Τσιαχτσίρας είναι 16 ετών, ύψους 2.04 έχει καλές προοπτικής εξέλιξης, είναι μέλος της Εθνικής και μάλιστα λέγεται ότι είναι ο ψηλότερος Έλληνας παίκτης στην ηλικία του αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα!

Ο Άρης με την απόκτηση του Κωνσταντινίδη προχθές και του Τσιαχτσίρα χθες δείχνει ξεκάθαρα πως στοχεύει να χτίσει και πάλι τις Ακαδημίες του σε γερά θεμέλια και κατ’ επέκταση να οδηγήσει παίκτες στην Ανδρική ομάδα.

Πληροφορίες του Basketplus.gr αναφέρουν ότι οι “κίτρινοι” έχουν “κλείσει” άλλους 4-5 παίκτες “πρώτης γραμμής” από όλη την Ελλάδα (έναν ταλαντούχο γκαρντ από ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκ των κορυφαίων στην ηλικία του, μεταξύ αυτών) και μάλιστα όλοι, όπως τονίζουν οι πηγές μας, είναι διεθνείς στις μικρές Εθνικές ομάδες!

Περισσότερα σε λίγες ημέρες…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top