Καλύτερο δώρο γενεθλίων δεν θα μπορούσε να πάρει ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου ο οποίος κλείνει τα 18 του χρόνια, υπογράφοντας τετραετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.
Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson ανακοινώνει την υπογραφή τετραετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον Χρυσόστομου Χατζηλάμπρου.
Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου κλείνει σήμερα (12/07/2026) τα 18 χρόνια του και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του.
Τα τελευταία τρία χρόνια ο Χατζηλάμπρου αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων Παίδων και Εφήβων του συλλόγου, όπως και των αναπτυξιακών ομάδων του ΑΡΗ Betsson, Ναύαρχου Βότση και Ερμή Λαγκαδά. Παράλληλα, έπαιξε τον ίδιο ρόλο και στις Εθνικές Ομάδες των Παίδων και των Εφήβων. Με την Εθνική Εφήβων βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το Eurobasket U18.
Ευχόμαστε στον Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και πολλές επιτυχίες με τον ΑΡΗ Betsson.

