Κίνηση συμφιλίωσης της FIBA με την Ευρωλίγκα!

Το χάσμα της FIBA με την Ευρωλίγκα αρχίζει να… γεφυρώνεται, αν κρίνουμε από την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αποφάσισε να διαφοροποιήσει όλες τις ημερομηνίες από τους αγώνες των εθνικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δηλαδή , από τις 10-11 και 13-14 Νοεμβρίου, επέλεξε να πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις στις 11 και 14 του μήνα. Γεγονός που αλλάζει πλήρως τις συνθήκες και τους αθλητές που θα στελεχώσουν την «επίσημη αγαπημένη» από τους δύο μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν στις 10 Νοεμβρίου, ενώ την επόμενη μέρα ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μπασκόνια. Η Εθνική σύμφωνα με το πρωταρχικό σχέδιο θα αγωνιζόταν στις 10 Νοεμβρίου, αλλά θα αγωνιστεί μία μέρα αργότερα, με το Βέλγιο στις 14 του μηνός.

Έτσι, ανοίγει ένα… παραθυράκι ώστε οι παίκτες του Ολυμπιακού να δώσουν το «παρών» στον πρώτο αγώνα, ενώ οι αθλητές του Παναθηναϊκού αναμένεται να συμμετάσχουν στο δεύτερο ματς για τα «παράθυρα».

Όπως και αν το πιάσουμε το ζήτημα, η FIBA αναζητάει λύσεις και τρόπους να εντοπίσει δίαυλο επικοινωνίας με την Ευρωλίγκα για το κοινό καλό του ευρωπαϊκού μπάσκετ μελλοντικά.Ω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top