Κωνσταντινίδης: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

«Καταρχήν συγχαρητήρια στην Δόξα. Πραγματικά είναι άξια συγχαρητηρίων με τα δεδομένα που είχαν στο ματς και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι. Όχι επειδή η Δόξα δεν είναι μία ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει, αλλά για το γεγονός ότι αν επιθυμούμε να έχουμε στόχους όπως αυτούς που οριοθετήσαμε, όταν δεν κερδίζεις την τελευταία ομάδα στην έδρα σου, καταστρέφεις ότι έχεις χτίσει. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Από την άλλη μεριά είμαι εκνευρισμένος από τη νοοτροπία που είδα σήμερα από τη δική μου ομάδα, η οποία δεν με εκφράζει. 

Πρέπει να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Διότι από παιχνίδι σε παιχνίδι φαίνεται ότι έχουμε χτυπητές αδυναμίες. Να ανασυνταχθούμε. Έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό για να βρούμε τη δύναμη και την ψυχολογία να επιστρέψουμε στις νίκες. Φυσικά αυτό για να συμβεί πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία άσχετα από το ότι όλη την εβδομάδα δουλέψαμε με διαφορετικό πλάνο. Ότι δηλαδή θα ήταν ο Ντόμπλας και ο Μασάμπε. Αυτό μπορεί να σε εκπλήξει στα πρώτα λεπτά αλλά εδώ μιλάμε ότι η Δόξα μας κέρδισε στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα. Νομίζω αυτό το λέει από μόνο του. Τώρα πρέπει να δούμε πως θα ανασυνταχθούμε μετά από το σημερινό χαστούκι». 

Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, από τη μεριά του, είπε: «Δύσκολη μέρα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σε ένα τελείως διαφορετικό πλάνο και τελευταία στιγμή μάθαμε ότι θα παίξουν τελείως διαφορετικά οπότε θα έπρεπε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις ένα πλάνο και ξαφνικά το αλλάζεις. Εκείνοι με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαν δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Ήρθαν χωρίς πίεση, αυτοί που ήταν εδώ, με στόχο να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και τα κατάφεραν. Εμείς από την μεριά μας κάναμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος, η οποία τελικά δεν έφτασε και δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικό σε τέτοιες ήττες είναι να μπορέσεις να τις διαχειριστείς και να μάθεις κάτι. Αν το κάνουμε αυτό μπορεί να έχουμε κέρδος».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top