Κόροιβος – ΑΕΚ: Η συνέντευξη Τύπου

Ντράγκαν Σάκοτα (προπονητής ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον Χάρη (Μαρκόπουλο) και στην ομάδα του που κάνει καλή πορεία. Ήταν πολύ διαβασμένοι και έπαιξαν πολύ έξυπνα. Το πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο, χρειαζόταν να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα και να βρούμε λύσεις, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο χρόνος ήταν πιο εύκολο για εμάς. Είχαμε καλές άμυνες και μας βοήθησαν κάποιες φάσεις στην επίθεση. 

 

Για εμάς σε αυτήν τη φάση που είναι ακόμα η αρχή, οι νίκες μετράνε, εμπειρίες παίρνουμε. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, όταν παίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να διαβάζουμε και να ξεκινάμε από το πρώτο λεπτό δυνατά. Καλύτερα να διαβάζουμε τώρα, γιατί μετά θα μπει και η κούραση. Και πάλι καλή συνέχεια στον Κόροιβο. Παρά την ήττα του κέρδισε τα συγχαρητήρια στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Ξέρουμε με πια προβλήματα παλεύουν οι μικρότερες ομάδες, για αυτό αξίζει συγχαρητήρια».

 

Δημήτρης Κατσίβελης (μπασκετμπολίστας ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα ήταν ένα εύκολο απόγευμα για εμάς. Ο Κόροιβος είναι μια πολύ καλή ομάδα και για να κερδίσεις μέσα στην έδρα του πρέπει να παίξεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, μπήκανε πιο δυνατά, πήρανε μια διαφορά. Στην συνέχεια κυρίως από την άμυνα πήραμε κάποιο ρυθμό και στην επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Κοιτάμε μπροστά, το παιχνίδι της Τετάρτης, θέλουμε να πάρουμε και εκεί τη νίκη».

 

Χάρης Μαρκόπουλος (προπονητής Κοροίβου): « Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον κόουτς Σάκοτα. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό αρχίζει και βρίσκει ρυθμό. Ίσως να την βοηθούν και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είχαμε προβλήματα μέσα στην ομάδα, με κάποιους μικροτραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε καλή προετοιμασία. Νομίζω πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Στο αμυντικό μας κομμάτι στην αρχή. Βγάλαμε πολύ ενέργεια, όμως στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαλέπτου και στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαλέπτου νομίζω πως εκεί στερήσαμε. Η ΑΕΚ έλεγξε το παιχνίδι και βρήκε ρυθμό. Γύρισε το παιχνίδι και πήρε μια διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο. Εμείς συνεχίσαμε, βγάλαμε πολύ ενέργεια, γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά ίσως η κούραση ίσως το καθαρό μυαλό μας έκαναν να κάνουμε δυο τρία λάθη, που έδωσαν τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να πάρει πάλι το προβάδισμα. 

 

Δεν μπορώ να έχω κάποιο παράπονο από τους παίκτες μου. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε καιρό ούτε για στεναχώριες ούτε για χαρές. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ρευστό. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε, τουλάχιστον στην δική μας κατηγορία. Αν χάσουμε τον προσανατολισμό μας, μετά θα ψάχνουμε απεγνωσμένα νίκες για να σωθούμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και στον κόουτς».

 

Δημήτρης Χαριτόπουλος (μπασκετμπολίστας Κοροίβου): «Καλησπέρα, καταρχήν να πούμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, για την εκτός έδρας νίκη. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλή ποιότητα και θα ήταν επιτυχία να κερδίσουμε πιστεύω. Εμείς προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ σκληρά για αυτό το παιχνίδι, όλοι εγώ και οι συμπαίκτες μου πιστεύαμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο σήμερα. Θέλαμε πολύ τη νίκη και την αξίζαμε, όπως και η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Μπορούμε να βελτιωθούμε πιστεύω σε πολλούς τομείς. Δείχνουμε κάποιες αδυναμίες σε κάποια διαστήματα, που δεν έχουμε καθαρό μυαλό. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά που είναι εκτός έδρας. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάνω απ’όλα να γινόμαστε καλύτεροι. Θα κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και τίποτα άλλο έξω από τις τέσσερις γραμμές, την ομάδμας και κανέναν άλλο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top