Κουζέλογλου: «Ο κόσμος του Ηρακλή ο έκτος παίκτης μας» – VIDEO

Οι στόχοι του Ηρακλή, η πρόκληση της Ευρώπης, οι παραστάσεις που απέκτησε από την Ορτέζ, αλλά και τα πρώτα δείγματα των φιλικών, είναι μεταξύ αυτών που σχολιάστηκαν από τον Κουζέλογλου, που θα αγωνίζεται με την φανέλα του Γηραίου την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νέα αρχή του που συνάδει με τη νέα αρχή του Ηρακλή αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

«Σίγουρα είναι μια καινούρια αρχή, από την Θεσσαλονίκη είμαι, ξέρω τα κατατόπιαεδώ πέρα είχα παίξει ως αντίπαλο τον Ηρακλή. Είναι μια χρονιά σίγουρα πιο δύσκολη, όλες οι ομάδες είναι πιο δυνατές, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας μάδα όμως. Είναι καινούρια, έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και συγκεντρωνόμαστε στην προπόνηση. Σιγά σιγά και βήμα-βήμα.».

Για τις πολλές νέες προσθήκες στο ρόστερ και αν τον προβληματίζει το θέμα της χημείας:

«Δεν το κοιτάμε, πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά. Πρέπει να κάνουμε προπόνηση σκληρή κάθε μέρα ώστε να βελτιωνόμαστε, να βρούμε την χημεία μας και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Για τις παραστάσεις που απέκτησε με την Ορτέζ την προηγούμενη χρονιά: 

«Σίγουρα έχω κλάποιες παραστάσεις παραπάνω αλλά πρέπει να έχω το κεφάλι κάτω να δουλέυω σκλήρα να δουλέψω και με την ομάδα και ξεχώριστα, για να φανώ όσο πιο έτοιμος γίνεται μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου». 

Για τις εντυπώσεις που έχει από τα φιλικά του Ηρακλή:

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς, είμαστε ακόμα λίγες μέρες μαζί στις προπονήσεις και έλειπε και ένας παίκτης οπότε όπως είπα πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά, να κάνουμε προπόνηση, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα για να φανούμε έτοιμαστα στα επίσημα».

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Ηρακλή:

«Πέρυσι υήρχε και ο κωρονοϊός, σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή θα βοηθήσει πολύ, γι’ αυτό θα είναι πολύ καλό να είναι ο κόσμος μαζί μας θα είναι σίγουρα έκτος παίκτης και ελπίζω να είναι εδώ πέρα για να μας βοηθήσει».

Για τους στόχους που έχει η ομάδα: «Δεν θέλωβ να πω από τώρα στόχους, όπως είπα πιο πριν, πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε πολλά παιχνίδια θα κοιτάξουμε την προπόνηση μας σήμερα γιατί αύριο έχουμε ένα φιλικό, θα κοιτάξουμε να βελτιωνόμαστε γιατί κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Σίγουρα σκεφτόμαστε και το ευρωπαϊκό κομμάτι, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι τα παιχνίδια αυτά είναι πιο γρήγορα, από την έναρξη του πρωταθλήματος,  γι αυτό κιόλας πρέπει να κάνουμε προπόνηση για να είμαστε πιο έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια».

Για το κοματι Εθνική ομάδα: «Σίγουρα το σκέφτομαι , όλοι οι αθλητές θέλουν να παίξουν στην Εθνική ανδρών και εμένα είναι στόχος μου, αλλά τώρα είμαι εδώ και αυτό που σκέφτομαι είναι να κάνω προπόνηση και να βελτιωθώ για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτησει τους στόχους της».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top