Λαρεντζάκης: «Πιστεύουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας» (VIDEO)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε καθοριστική συμβολή σε μία ακόμα νίκη της Εθνικής, αυτήν επί της Τουρκίας στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά.

Η FIBA τον έχει πια… μόνιμο θαμώνα στις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών που ζητάει μετά τα ματς, αλλά ο «Λάρι» έσπευσε να μοιράσει τα εύσημα.

«Τη μια νύχτα βγαίνει ο ένας, το άλλο παιχνίδι ο άλλος γι’ αυτό είμαστε ομάδα και γι’ αυτό προχωράμε. Ολοι έχουν ταλέντο, όλοι έχουν εμπειρία μα πάνω απ’ όλα όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, το 100% γι’ αυτή την ομάδα. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί έκαναν εξαιρετική δουλειά και πλέον πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό και τον μεγάλο στόχο να πάμε στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η χαρά μου είναι μεγάλη για το αποτέλεσμα, αλλά και για τον χαρακτήρα που δείξαμε. Αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι, νευρικά, αλλά μετά επιστρέψαμε για τα καλά, δείξαμε συγκέντρωση και προσήλωση και τώρα πανηγυρίζουμε.

Ο κόουτς έχει τεράστια εμπειρία και ξέρει πώς να μας μιλήσει. Μας είπε στο ημίχρονο να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να έχουμε συγκέντρωση, να μη βιαστούμε και κυρίως να μην αγχωθούμε. Μας είπε τον τρόπο για να επιστρέψουμε, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και ήρθε η νίκη.

Το μπάσκετ έτσι είναι, όποιος παίζει καλά, προχωράει, δεν υπάρχουν νικητές από πριν. Η δική μας ομάδα δεν τα παράτησε ποτέ. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε στην ομάδα, γι’ αυτό παίζουμε έτσι και το ίδιο θα κάνουμε και στο πολύ σημαντικό τελευταίο παιχνίδι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top