Λάσκαρης για FIBA: Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσα γράφτηκαν!

Τόνισε αρχικά πως “είμαστε στη μέση μιας χρονιάς. Δυστυχώς δεν συμμετάσχουμε στο κύπελλο, αλλά έχουμε ελπίδες για το Γιούροκαπ και συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλά, πάμε καλύτερα από ότι περιμέναμε. Το λέω αυτό γιατί ο αρχικός στόχος ήταν να βάλουμε γερά θεμέλια, όχι να γίνουμε πρώτοι, δεύτεροι ή τρίτοι. Έχουμε βάλει πολύ καλές βάσεις, η ομάδα παίζει κατά καιρούς μπάσκετ από άλλο επίπεδο και δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Πολλοί φίλαθλοι βλέποντας αυτό ονειρεύονται άλλα πράγματα. Δυστυχώς έρχονται μετά και οι ήττες και σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Η ομάδα παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ, η διοίκηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την εξυγίανση ώστε να έχουμε λιγότερα θέματα να διαχειριστούμε τα επόμενα χρόνια”.

Ρωτήθηκε να κάνει μια ευχή για τον Άρη και απάντησε: “Πάνω από όλα υγεία, να είμαστε όλοι υγιείς. Πιο σημαντικό ακόμα κι από την ομάδα, είναι τι κάνουμε σαν χώρα. Αυτή τη στιγμή η χώρα περνάει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ευτυχώς ο Άρης μας δίνει χαρές και κάνει τον κόσμο να ξεχνάει λίγο τα προβλήματα που περνάει. Ας μη ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Ελπίζουμε η ομάδα να δώσει ότι καλύτερο μπορεί και του χρόνου, χαρές στους φιλάθλους μας και των άλλων ομάδων και βλέπω ότι είναι και αυτοί Αρειανοί”.

Για τις ευρωπαϊκές ζυμώσεις τόνισε: “Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που γράφτηκαν. Προχωράνε πολύ καλά. Χρειάστηκε να επισημάνω κάποια πράγματα από άποψη ομάδας, πως το βλέπει ένας ιδιοκτήτης μιας ομάδας αυτό όλο. Έχουν να κάνουν με οικονομικά, γιατί τα νούμερα που ακούστηκαν δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και αυτά που ειπώθηκαν εκεί έχουν να κάνουν με το ότι είναι εγγυημένο από την FIBA, το δώρο της. Έλειπε ότι είχε να κάνει με μπίζνες που θα μοιραστεί στις ομάδες. Πρέπει να πούμε ναι σε αυτό. Τα πράγματα πάντα αλλάζουν, αλλά η FIBA έχει κάνει τρομερή επένδυση. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να γίνει για να μην ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα. Είναι ωραία που ο Άρης του δείχνουν το σεβασμό. Είναι το όνομα, αλλά και οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες γιατί καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με κάποιον που δεν κοιτάει μόνο το συμφέρον την ομάδας, αλλά και του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ γενικότερα”. Πηγή: pressaris.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top