Λάθος του Λάσκαρη!

«Λάθος» κατά την ταπεινή μου γνώμη που δεν επιχείρησε το ίδιο, δυναμικό «μπάσιμο» και στον ελληνικό χώρο.

Το μεγάλο «λάθος» του ισχυρού άντρα των «κίτρινων» ήταν ότι εμπιστεύτηκε την ψήφο του στον Γιώργο Χαλβατζάκη ενώ μπορούσε να προχωρήσει σε δική του πρόταση- κίνηση. Σχεδόν σίγουρο, ήταν, ότι θα έχανε αλλά θα γίνονταν μια αρχή και συγχρόνως θα έστελνε το μήνυμα ότι ο Άρης δεν παζαρεύει δεν διαπραγματεύεται, το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Ούτε μπαίνει σε μπλοκ, ούτε κάνει «λυκοφιλίες». Όπως ο Άρης θέλει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με την διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη να είναι αμερόληπτες έτσι θέλουν και οι άλλες ομάδες. Και θα πρέπει να το θέλουν, πρώτα οι δύο μεγάλες ομάδες. Για να αποκτήσουν ενδιαφέρον και τα παιχνίδια τους με τις τριτοτέταρτες ομάδες. Αποκαρδιωτική η εικόνα των φετινών ημιτελικών στις έδρες των δύο μεγάλων. Και μην βιαστούν κάποιοι να ρίξουν την «ευθύνη» στον κόσμο τους.

Ο Θεσσαλονικιός πρώην πρόεδρος, Γιώργος Χαλβατζάκης, ας με συγχωρέσει, αλλά ήταν «αουτσάιντερ» σε αυτή την κούρσα. Και οι καλοί γνώστες του παρασκηνίου το φώναζαν, αλλά «πολλοί» δεν τους άκουγαν. Και ήταν «αουτσάιντερ» γιατί αρκέστηκε στο να είναι «τροχονόμος» των δύο μεγάλων. Δεν έκανε καμία τολμηρή κίνηση. Δεν πάλεψε με το «κατεστημένο» αλλά προσπάθησε να συμβιβαστεί.

Το «λάθος» του Άρη ήταν ότι «ψήφισε» συμβιβασμό αντί για την «μάχη». Και επειδή θα μπούμε σε «πολεμικό κλίμα», ας γίνονταν… νωρίτερα! «Στα άρματα, στα άρματα εμπρός στο αγώνα».

ΥΓ. Για όσους ανησυχούν για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, έρχεται «καυτός» Ιούλιος!!! Θα έχουμε σύντομα νέο σχόλιο. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top