Λαύριο: Έφερε Σάντερς αντί του Κάρτερ!

Τον εκλεκτό για να αντικαταστήσει τον Τάισον Κάρτερ που αποχώρησε για λογαριασμό της Ζενίτ βρήκε το Λαύριο!

Το βράδυ της Δευτέρας (03/01), η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κόρεϊ Σάντερς!

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ ύψους 188 εκατοστών, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2018 στη Μέγκα Μπάσκετ Τζόρτζια, ενώ έναν χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Ολιβεϊρένσε. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αστόρια Μπίντγκοτζ.

Φέτος, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη Τριέστε, αριθμώντας σε εννέα εμφανίσεις 8.7 πόντους, 4.6 ασίστ, 2.6 ριμπάουντ και 0.7 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top