ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Αυτοί οι δύο επηρέασαν περισσότερο το μπάσκετ μετά την εποχή του Τζόρνταν»

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα συζήτησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, στο νέο podcast που έφτιαξαν οι δυο τους με τίτλο «Mind The Game».

Ο «βασιλιάς», στα 20 χρόνια περίπου της πλούσιας καριέρας του, έχει ζήσει πολλούς σπουδαίους παίκτες, ωστόσο κλήθηκε να κατονομάσει αυτούς που θεωρεί ότι άλλαξαν περισσότερο το άθλημα, μετά την εποχή του Μάικλ Τζόρνταν. Ο ίδιος κατέληξε σε δύο γκαρντ, και συγκεκριμένα στους Στεφ Κάρι και Άλεν Άιβερσον.

«Όσον αφορά την επιρροή από τότε που παρακολουθώ το παιχνίδι, ο Στεφ Κάρι και ο Άλεν Άιβερσον είναι τα δύο άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημά μας από τότε που βλέπω εγώ. Αρχικά, είναι δύο “κοντοί” τύποι, ένα παιδί μπορούσε να ταυτιστεί μαζί τους και να πιστέψει ότι μπορεί να γίνει σαν αυτούς.


Ο Άιβερσον είχε το απίθανο crossover, το τρελό μαλλί και το τατουάζ “μανίκι”, το οποίο έχουν όλοι πλέον. Τώρα έχεις τον Κάρι, που μπορεί να σουτάρει πάνω από το Empire State Building». Επηρέασαν και άλλαξαν το παιχνίδι όσο κανείς άλλος, είναι δύο παίκτες που θες συνεχώς να τους παρακολουθείς»
, ανέφερε συγκεκριμένα ο ΛεΜπρόν επί του θέματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top