Λέει αντίο το Στρατώνι και πάει… Αρετσού

Στην επιστολή του ο πρόεδρος της ομάδας Κ.Κατσαβαβάκης σημειώνει: 

 

“Όλα στη ζωή έχουν κάποιο σημείο που τελειώνουν. Μετά από 17 συνεχή χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και συνολικά 467 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα μας δεν θα συνεχίσει στη Β εθνική με την παρούσα μορφή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές,τους βοηθούς προπονητή,τους γυμναστές,τους γιατρούς ,τους φυσικοθεραπευτές,τους εφόρους,τους λίγους αλλά πιστούς φιλάθλους και πάνω από όλα τους 114 αθλητές που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές,κριτές,κομισάριους,τους ανθρώπους της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και φυσικά της Ε.Ο.Κ. .
Το ταξίδι ήταν δύσκολο αλλά στο τέλος μένουν μόνο οι χαρές και βεβαίως οι καλές σχέσεις που έγιναν μέσω του αθλητισμού. Το όνομα του μικρού χωριού μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα(Ρόδο,Κρήτη,Αμαλιάδα,Πάτρα,Μεσολόγγι,Αγρίνιο,Κέρκυρα,Γιάννενα,Αθήνα και όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα) με όχημα την ομάδα και αυτό μας γεμίζει περηφάνια.
Το σωματείο θα συνεχίσει την πορεία του με μεγάλο όνειρο την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο χωριό μας και το ανδρικό μας τμήμα θα συνεργαστεί με τον Α.Ο. Αρετσούς Καλαμαριάς.
Καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος στις δύσκολες μέρες που έρχονται. 
 
Εκ του Δ.Σ.
Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Σ.Α. Στρατωνίου”
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top