Λήγει η προθεσμία για τα διαρκείας ενόψει Last-32 στον Άρη

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας ότι αύριο Δευτέρα (04/01) στις 20:00 λήγει η προθεσμία που έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για να κρατήσουν τις θέσεις τους στη φάση Last 32 του Eurocup. Από την Τρίτη 05/01, οι εν λόγω θέσεις θα είναι ελεύθερες για όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ.

Η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για το Last 32 συνεχίζεται από αύριο (12:00 – 20:00) στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”, την Τρίτη με το ίδιο ωράριο και την Τετάρτη 06/01, ανήμερα του αγώνα με τη Neptunas Klaipeda, μέχρι την έναρξη του αγώνα (19:00). Υπενθυμίζεται ότι τις ίδιες ώρες διατίθενται και μεμονωμένα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη λιθουανική ομάδα.

Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια (πακέτο και μεμονωμένα) και ηλεκτρονικά, από τη viva.gr, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα με τη Neptunas».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top