Λιτλ: «Ο Άρης, τα γνώριμα πρόσωπα, ο Τσάλμερς και ο κόσμος»

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο 32χρονος άσος τόνισε για την έλευση του στους «κίτρινους»: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Ο Άρης είναι μια ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση και είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να την βοηθήσω να κερδίζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Υποστήριξε ότι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. «Έκανα προπονήσεις στις Η.Π.Α. και θέλω να βρεθώ, όσο πιο γρήγορα στην κατάσταση των υπολοίπων συμπαικτών μου. Πιστεύω πως σύντομα θα είμαι στο επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει».

Στον Άρη θα είναι συμπαίκτης με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο και τον Δημήτρη Σταμάτη, με τους οποίους συνυπήρξε πέρυσι στον Ήφαιστο Λήμνου κι όπως ανέφερε: «Είναι πάντα ωραίο να συναντάς σε μια ομάδα γνώριμα πρόσωπα και παίκτες, με τους οποίους έχεις αγωνιστεί μαζί στο παρελθόν. Σε βοηθά, εκτός όλων των άλλων, να προσαρμοστείς πιο γρήγορα και στο καινούργιο περιβάλλον».

Όταν ο Λιτλ βρέθηκε στο Κάνσας, ο Μάριο Τσάλμερς έκανε το άλμα για το ΝΒΑ, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να μοιραστούν τα ίδια αποδυτήρια στον Άρη. «Δεν ήμασταν συμπαίκτες στο κολέγιο του Κάνσας, γιατί έκανε το επόμενο βήμα στο ΝΒΑ, όμως θα τον συναντήσω στην Ελλάδα. Είναι ωραίο που θα βρεθούμε στην ίδια ομάδα. Ανυπομονώ γι’ αυτή την εμπειρία».

Στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του θα είναι: «Να πετυχαίνει νίκες η ομάδα και να έχει μια πορεία καλύτερη της περυσινής, όπου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν όλοι. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει κατακτήσει 21 τίτλους και θα προσπαθήσαμε όλοι μαζί να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top