Λόρτος στο #Μένουμε_Μπάσκετ του BasketPlus: «Θέλουμε να τελειώσει η σεζόν στα γήπεδα»

 Αρχικά ανέφερε:

Έχουμε αναβολή όλων των δραστηριωτήτων με απόφαση του υπουργείου αθλητισμού. Το τελευταίο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το να σταματήσουμε να έχουμε αθλητισμό. Ιδίως όταν μιλάμε για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όχι για τον επαγγελματικό. Γιατί πρέπει να το ξεχωρίσουμε αυτό το πράγματα. Εμείς σαν ένωση πρέπει να σκεφτούμε πως να κάνουμε το καλύτερο.
 
Για το αν υπάρχουν σχέδια ώστε να συνεχιστεί η σεζόν:
 
Με απόφαση του υπουργείου αθλητισμού όλες οι ομοσπονδίες, οι ενώσεις και τα σωματεία έχουν κλείσει. Είναι βέβαια αλήθεια ότι οι συνεργάτες μου επεξεργάζονται διάφορα σενάρια με το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Θέλουμε να δούμε πως θα πάει ώστε να δούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε την αθλητική δραστηριότητα. 
 
Για την επόμενη μέρα:
 
Από αυτήν την κρίση σίγουρα όλοι θα έχουμε απώλειες. Θα έχουμε απώλειες στο κατά πόσο θα αντέξουν οι παράγοντες να συντηρήσουν τα σωματεία. Αν ο άλλος δεν πάει καλά στην δουλειά του, θα κοιτάξει πρώτα την δουλειά του και σήμερα το χόμπι του. Το σημαντικό είναι να μπορέσουν τα σωματεία να σταθούν στην μετά-κορονοϊό εποχή.
Το σημαντικότερο πράγμα είναι να τελειώσουμε με την πανδημία και η Ένωση να μιλήσει με τους παράγοντες και τους προπονητές και να δούμε πως θα συνεχίσουμε μετά τον κορονοϊό.
 
Ενώ συνέχισε:
 
Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί για να δούμε πως θα συνεχίσουμε τα πρωταθλήματα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να τελειώνουν οι σεζόν στα γήπεδα, πρέπει να έχουμε αθλητισμό.
 
Για το πως εξελίχθηκε η σεζόν:
 
Ήμασταν μέσα στα περιθώρια. Τώρα θα είχαμε τελειώσει τα final-4 εφήβων νεανίδων, θα είχαμε βγάλει τον πρωταθλητή. Αυτή είναι η χαρά για εμάς. Που τώρα με το live streaming το χαίρονται περισσότερο όλοι, και φυσικά και οι παίκτες.
 
Για το αναπτυξιακό:
 
Στο αναπτυξιακό λίγες δραστηριότητες έχουν απομείνει και θέλω να πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν. Γιατί είναι οι χαρές των παιδιών και θέλω να πιστεύω ότι θα τους τις δώσουμε. 
 
Για το ότι ήρθε η απαγόρευση σε περίοδο εκλογών:
 
Πριν τις εκλογές είχε βγει η απαγόρευση. Τώρα περιμένουμε αυτή να αρθεί για να αρχίσουν οι αρχαιρεσίες. Είναι ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο από 15 άτομα, παλιούς και νέους που θέλουν να βοηθήσουν. Είναι όλοι αξιόλγα άτομα και παλιοί αθλητές.
 
Για τα παιδιά τα οποία περίμεναν να παίξουν μπάσκετ για να πάρουν μόρια ενόψει των πανελληνίων:
 
Θέλουμε να παίξουν μπάσκετ αυτά τα παιδιά. Θα καλέσουμε τους προπονητές και τους παράγοντες για να συζητήσουμε και να βρούμε το καλύτερο για το μπάσκετ.
 
Για το αν έρχονται νέοι και καλοί διαιτητές:
 
Έχουμε νέο αίμα, και έχουμε και καλής ποιότητας διαιτητών από κάθε άποψη. Αυτά τα παιδιά βέβαια θέλουν βοήθεια για να σταθούν με αξιώσεις. Στην Ελλάδα βγάζουμε πάντα καλούς διαιτητές λόγω της πίεσης. Ο διαιτητής προσπαθεί να είναι καλός για να… μην έχει την γκρίνια.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top