Λυκογιάννης: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Άρης Λυκογιάννης επικεντρώθηκε στο σημερινό βίντεο, στην ανάλυση του Λαυρίου και θα συνεχίσει με την προπόνηση τακτικής που ακολουθεί. Αναφερόμενος στον αγώνα του Σαββάτου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Έχουμε αρκετά ζητήματα τα οποία πρέπει να κοντρολάρουμε. Πρώτα από όλα να μπορέσουν οι παίκτες μέσα σε δύο ημέρες να δεχτούν όλες τις πληροφορίες για την ομάδα του Λαυρίου και τον τρόπο με τον οποίο παίζει. Στη συνέχεια, ενεργειακά να μπορέσουμε να κρατήσουμε δυνάμεις, αλλά και να παρουσιάσουμε μία αντίδραση, παίζοντας καλύτερα, γιατί ειλικρινά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ παίξαμε πολύ άσχημα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Παίζουμε με μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ, παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει αθλητικότητα, τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και ειδικά στο γήπεδό τους θέλουν να επιβάλλουν ένα γρήγορο ρυθμό. Βασική προτεραιότητά μας είναι να κοντρολάρουμε αυτό τον ρυθμό, να μπορέσουμε να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ κι από εκεί και πέρα να διαβάσουμε τι είναι αυτά που θα μας δώσει η άμυνα του Λαυρίου για να τα εκμεταλλευτούμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top