Λυκογιάννης: «Χαμηλότεροι των προσδοκιών»

Ο τεχνικός του Δικεφάλου επεσήμανε το «νεκρό» διάστημα των 6,5 λεπτών που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να αισθανθούν ακόμη περισσότερο άνετα και να «ζεστάνουν» τους σκόρερ τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του «δικεφάλου»:

«Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για εμάς και ένα κακό ξεκίνημα με κακή εικόνα. Το παιχνίδι χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Μία είναι το ξεκίνημα που έχουμε μπει αρκετά σωστά επιθετικά, συνδεόμαστε με το καλάθι, χτυπάμε από μέσα, αντίστοιχα η τακτική προσέγγιση μας, όμως, δεν είναι αυτή που θα πρέπει, με αποτέλεσμα να δώσουμε σε μια ομάδα με πολύ ατομικό ταλέντο, να «ζεστάνει» τους παίκτες τους. Ο Κάρτερ (σ.σ. του Λαυρίου) συνδέθηκε αμέσως με το καλάθι και «ζεστάθηκε». Εκείνο το διάστημα, μπήκαμε σωστά μπροστά και δεν το υποστηρίξαμε πίσω. Στη δεύτερη περίοδο υπήρξε ένα καταστροφικό διάστημα. Με κακές επιλογές, κακό διάβασμα και λάθη που έδωσαν πόντους στον αντίπαλο. Κάναμε την προσπάθεια μας στο τελείωμα του ημιχρόνου, μπήκε ένα τρίποντο πίσω από το κέντρο. Το τρίτο κομμάτι είναι στο σημείο που είμαστε στους 5 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Χάνουμε δύο σουτ αρκετά ξεμαρκάριστα και ο αντίπαλος βάζει τρία τρίποντα μαζεμένα. Ψυχολογικά ήμασταν πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να εκτεθούμε στο ένας εναντίον ενός και παρά το γεγονός ότι είχαμε πολύ μεγάλη θέληση να μπούμε δυνατά, η εικόνα μας έδειξε το αντίθετο. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι από αύριο να το αφήσουμε πίσω και να επικεντρωθούμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιγκοκέα στη Βοσνία».

Για το αν τον προβλημάτισε περισσότερο η αμυντική εικόνα της ομάδας ή η επιθετική: «Μπήκαμε με στόχευση και μετά πέσαμε στην παγίδα των συνεχόμενων αλλαγών και δε διαβάσαμε καθόλου καλά. Δεν είχαμε καθόλου καθαρό μυαλό να διαβάσουμε στην επίθεση και αυτό, επηρέασε και την αμυντική μας συμπεριφορά. Κάναμε άλλο πράγμα από αυτό που είπαμε στο ξεκίνημα.Με προβληματίζει το γεγονός ότι σήμερα ήρθε αρκετός κόσμος, προσπάθησε να βοηθήσει μια ομάδα που δεν του έδωσε το παραμικρό κίνητρο για να το κάνει. Κουβαλάμε 400 κιλά στη πλάτη μας χωρίς να καταλάβω το γιατί. Ο κόσμος χειροκρότησε και τον ευχαριστούμε για αυτό. Αυτό το χειροκρότημα έχει να κάνει με την περσινή σεζόν και πρέπει να κερδηθεί τη φετινή σεζόν. Είναι μια καινούργια σεζόν για όλους και πρέπει να την προσεγγίσουμε πολύ διαφορετικά στο μυαλό μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top