Λυκογιάννης: «Είμαστε απογοητευμένοι από το τελευταίο πεντάλεπτο»

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως έλεγξαν τα ριμπάουντ και έκαναν καλή εμφάνιση με καλά ποσοστά, όμως στο τελευταίο κομμάτι έγιναν περίεργα πράγματα, αφού έχασαν πολλά ριμπάουντ και διαμαρτυρήθηκε για τα λίγα φάουλ σε αυτό το διάστημα, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Προφανώς, είμαστε λίγο απογοητευμένοι… Πιστεύω ότι γενικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ελέγξαμε το ρυθμό, δεν επιτρέψαμε πόντους στον αιφνιδιασμό στον αντίπαλο μας. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Είχαμε καλά ποσοστά.

Στα πέντε τελευταία λεπτά, συνέβησαν πολλά παράξενα πράγματα. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν είχαμε “καθαρό” μυαλό επιθετικά, παρότι βάλαμε δύο μεγάλα τρίποντα. Πρώτα απ’ όλα, κάποια επιθετικά ριμπάουντ και μερικά κρίσιμα τρίποντα που έβαλε η Ιγκοκέα, μας έκαναν μεγάλη ζημιά στην ψυχολογία μας στο τέλος. Αυτό ήταν το καθοριστικό.

Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες, αλλά πρέπει να πω ότι σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι δεν είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τα φάουλ στην τελευταία περίοδο ήταν 1-5. Δεν είναι κάτι φυσιολογικό για μια μεγάλη διοργάνωση όπως αυτή, με τόσο δυνατές ομάδες. Συγχαρητήρια στην Ιγκοκέα.

Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πιστεύω ότι χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη σήμερα. Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για τον γηπεδούχο, γιατί έχει τη μεγαλύτερη πίεση. Θα είναι ένας δύσκολος όμιλος και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε πως θα πάει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top