Λυκογιάννης: «Μεγάλη υπόθεση η πρόκριση στα πλέι οφ»

Ο κόουτς των νεοφώτιστων δήλωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Μια νίκη που σφραγίζει την παρουσία μας στα play offs του πρωταθλήματος. Για τον οργανισμό του Χολαργού, αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Τον πρώτο χρόνο παρουσίας στην κατηγορία αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας και με την είσοδο στα play offs έχουμε πετύχει κάτι πολύ μεγάλο».

Και συνέχισε: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστούμε την κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι στην Λήμνο. Γι’ αυτό και δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς, αφήσαμε τον Άρη να κυκλοφορήσει την μπάλα και να βρει ανοικτά σουτ. Οι παίκτες μου έδειχναν πως δεν είχαν διάθεση να ακούσουν! Στο ημίχρονο έκανα κάτι που δεν το συνηθίζω, βγήκα πολύ γρήγορα έξω στο παρκέ! Η αλλαγή της εικόνας μας στην επανάληψη ήταν αισθητή. Πιέσαμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και αξιοποιήσαμε τα λάθη του αντιπάλου.

Η πορεία του Χολαργού, αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας που έχουμε κάνει εδώ και οκτώ μήνες. Είναι η ηθική επιβράβευση για τον Γιώργο Δρόσο και τον Θόδωρο Καρατζά στον πολύ μοναχικό δρόμο που ακολουθούν, βλέποντας αγωνιστικά την ομάδα να πηγαίνει ακόμη καλύτερα και από εκείνο που φαντάζονταν. Τώρα θα κοιτάξουμε να διαχειριστούμε την κούραση μας και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Λαύριο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top