Μαργαρίτης: “Φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι”

“Δεν μου είχε ξανατύχει. Ήταν η πρώτη που εκτέλεσα βολές σε νεκρό σχεδόν χρόνο. Έπρεπε να βάλω μία βολή οπότε μπορεί να φαινόταν εύκολο. Δεν ήταν όμως. Έμεινα ήρεμος και με λίγη τύχη, την έβαλα… Μου βγήκε η ένταση της στιγμής και της πίεσης για το αποτέλεσμα γιατί χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη”.

Ο Μαργαρίτης ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε να αποδείξει τίποτα μετά την ήττα από τον Χολαργό. “Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς ως τώρα. Κάναμε κάποιες αλλαγές που είναι θέμα διοίκησης, αλλά από την άλλη η ομάδα δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό. Ήρθε ο Τέπιτς που είναι έμπειρος παίκτης και μας βοηθάει. Επίσης, οι τραυματισμοί μας κράτησαν πίσω. Θεωρώ ότι με λίγο χρόνο θα παίξουμε καλύτερα”.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξέρει πολύ καλά πως το επόμενο παιχνίδι, ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι την ΑΕΚ θα είνα πολύ σημαντικός για την ομάδα του. “Δεν μας πάει το Κύπελλο ως θεσμός μέχρι τώρα. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ένα παιχνίδι “do or die” για εμάς. Έχουμε τρεις μέρες για να ετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που μας νίκησε εύκολα στην Αθήνα για το Πρωτάθλημα. Θα πρέπει να έχουμε για 40 λεπτά συγκέντρωση και ενέργεια για την πρόκριση”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top