Μαρκόπουλος: «Έλλειψη διάθεσης και πάθους»

Ο κόουτς του Άρη δήλωσε:
 
«Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο, ήταν καλύτερος από την αρχή, επέβαλε το ρυθμό του με τη σκληρή του άμυνα και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε πιεστική άμυνα στο μισό γήπεδο, μας δημιούργησε προβλήματα και κάναμε πάρα πολλά λάθη τα οποία μετέτρεψε σε φαστ μπρέικ και εύκολα καλάθια. Φυσιολογικό είναι όταν παίζεις σε μία έδρα με μία ομάδα αρκετά καλή, αν κάνεις αυτά τα λάθη να μην μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα ιδιαίτερο.
Αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν ότι η διάθεση που βγάλαμε στο γήπεδο δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν είχε καθόλου πάθος η ομάδα, δεν μπορέσαμε να παλέψουμε στις φάσεις  Φαινόταν πολύ πιο δυνατή η αντίπαλη ομάδα και αυτό δημιουργεί προβλήματα και στα επόμενα παιχνίδια ως προς την αντιμετώπισή τους.
Ήταν μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μία συγγνώμη από τον όλο τον κόσμο του ΑΡΗ. Είναι μια ομάδα που είχε επιτυχίες στο παρελθόν, έχει ιστορία και δεν μπορεί να εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γήπεδο.
Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα, αλλά τουλάχιστον αυτοί που παίζουν θα έπρεπε να δείξουν περισσότερο πάθος σε κάθε φάση ώστε να φανούν πιο ανταγωνιστικοί».
Όσο για την απαραίτητη ενίσχυση του ρόστερ, ο κόουτς του Άρη τόνισε: «Θα το δούμε την επόμενη βδομάδα με τους διοικούντες…».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top