Μαρκόπουλος: «Ο Άσκα έκανε περισσότερα απ ότι περιμέναμε»

Αρχικά είπε: 
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που γύρισαν ένα παιχνίδι που κάποια στιγμή έδειχνε ότι δεν είχε γυρισμό. Ξέραμε ότι ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Θα μας δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα αν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και του δίνουμε αιφνιδιασμούς. Εμείς τους δώσαμε, καθώς είχαμε βιαστικές επιλογές στην επίθεση και έτσι οι αντίπαλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και να βρουν εύκολα καλάθια.

 

Όταν είσαι πίσω στο σκορ, η ψυχολογία είναι αρνητική. Ξεκινώντας όμως από την άμυνά μας στο τέταρτο δεκάλεπτο, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ανάλογα προβλήματα. Βάλαμε εύκολα καλάθια και ισορροπήσαμε στο σκορ, ενώ στο τέλος παίξαμε πολύ δυνατά και έξυπνα και πήραμε τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Προμηθέα και της ευχηθώ καλή συνέχεια».

Για την είσοδο του Ασκα και τη βοήθεια του στην ανατροπή:
«Βοήθησε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ήταν καταλυτική η παρουσία του στο γήπεδο. Έπρεπε να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο και να κάνουμε αλλαγές στην άμυνα. Ίσως έκανε περισσότερα από όσα περιμέναμε. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες μας είχαν μεγάλη θέληση και το έδειξαν με την προσπάθεια τους μέσα στο γήπεδο».
Για την τέταρτη θέση ως το τέλος της κανονικής περιόδου: 
«Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αλλά το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι στα play off, όπου παίζεται το κανονικό μπάσκετ».
Για την εικόνα του Σόμπι σήμερα: 
«Ο Σόμπι δεν ήταν κακός. Ήταν απλά άστοχος. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Είναι φυσιολογικές αυτές οι μεταπτώσεις, γιατί παίρνει πάρα πολλές πληροφορίες μετά το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα».
Για το τι μπορεί να κάνει ο προπονητής όταν έχει έναν παίκτη για μια μέρα στη διάθεσή του: 
«Ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε μια μέρα. Ό,τι γίνεται, το κάνει ο παίκτης. Αν περάσει ένας μήνας, είναι άλλη υπόθεση. Ο ίδιος ο παίκτης ήρθε, είδε τι μπορούν να κάνουν οι συμπαίκτες του. Από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, απλοποιήσαμε τις κινήσεις μας και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ».
Για τον Νέναντ Μιλιένοβιτς: 
«Ο ίδιος λέει ότι έχει ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη του, το οποίο τον εμποδίζει στην εκτέλεση. Έχει κάποια πάρα πολύ καλά στοιχεία και κάποια άλλα που δεν είναι στο επίπεδο που θέλαμε. Αυτόν τον καιρό δεν είναι καλά η ψυχολογία και θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top