Μαρούσι-Ηρακλής, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, με LIVE ενημέρωση από το BasketPlus.Gr!

Ο αγώνας του Ηρακλή στο Μαρούσι δε θα έχει ιντερνετική τηλεοπτική μετάδοση, παρά το ότι λόγω των εξελίξεων στους “κυανόλευκους” αλλά και του μπασκετικού επιπέδου που υπόσχεται η καλή ομάδα των γηπεδούχων, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Οι γηπεδούχοι δεν δέχθηκαν κανένα αίτημα για μετάδοση του αγώνα, τονίζοντας ότι είναι μια ευκαιρία γι’ αυτούς να έχουν έσοδα απ’ τα εισιτήρια κι έτσι δεν θα έχουμε εικόνα απ’ τον αγώνα.

Κάτι απογοητευτικό φυσικά για όλους τους φίλους του μπάσκετ, τη στιγμή που χθες μεταδόθηκαν έστω και ιντερνετικά οι δύο αγώνες του Κυπέλλου ανάμεσα στη Λάρισα και στον Άρη και στον Κολοσσό με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά το να σχολιάσει κανείς την σπουδή της ΕΡΤ να δείξει ένα φιλικό τουρνουά, του ΠΑΟ, έστω και μεγάλο λόγω της αφιέρωσης στη μνήμη του τεράστιου Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ παίζουν επίσημους αγώνες ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ομάδες μεγάλες, είναι αχρείαστο…

Το BasketPlus.Gr με ειδική έκτακτη εκπομπή στις 17:00 θα σας κρατά ενήμερους για την εξέλιξη των αγώνων κυπέλλου σήμερα (παίζει και Ιωνικός-Απόλλων Πάτρας, επίσης στις 17:00), με σχολιασμό και live συνδέσεις με το κλειστό του Αμαρουσίου, ώστε έστω έτσι να υπάρχει ενημέρωση για τον φίλαθλο κόσμο…

Συντονιστείτε στις 5 στο BasketPlus.Gr…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top