Μασλαρινός και Σταμολάμπρου μετά την ήττα από την Ιταλία (VIDEO)

Ο Βασίλης Μασλαρινός και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Εθνικής Γυναικών από την Ιταλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ευρωμπάσκετ 2021. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου: «Συγχαρητήρια στις ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση. Ήταν δυνατά παιχνίδια με ομάδες που διέθεταν πολύ υψηλό επίπεδο και φυσική κατάσταση. Δεν ξεκινήσαμε καλά από το πρώτο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε πολλές νέες παίκτριες που δεν έχουν παίξει ξανά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε όμως μας έλειπε η εμπειρία. Θα δούμε στο μέλλον τι μπορούμε να βελτιώσουμε και να κάνουμε περισσότερο. Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, στο δεύτερο δεν έπαιξα, ωστόσο είναι ομαδική η προσπάθεια. Είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριες μου και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία τη Βαλένθια και τη πολύ καλή διοργάνωση».

Βασίλης Μασλαρινός: «Δεν ξέρω πολλές ομάδες που είναι πίσω με 20 πόντους και επιστρέφουν στο σκορ, όμως αυτή είναι η ελληνική ομάδα. Είμαι περήφανος για τις παίκτριες μου ξέρω. Γνωρίζω ότι έχω καλές αθλήτριες και μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν μέλλον αυτά τα κορίτσια. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με την Ιταλία, με πολύ δυνατές μονομαχίες. Η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντική. Παλέψαμε για κάθε μπάλα, δώσαμε μάχες σε κάθε φάση, αλλά αυτή είναι η ελληνική ομάδα και αυτό κρατάμε για το μέλλον. Ήταν το πρώτο ευρωμπάκετ μου. Είδα πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες, με μεγάλη εμπειρία. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα και εμπειρίες. Τα παιδιά έχουν μπροστά τους να παίξουν δύο – τρία Ευρωμπάσκετ αν όλα πάνε καλά και μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top